
Pentru ca pieptul de pui crispy sau crocant este foarte gustos si stiu ca va place mult, m-am gandit si la o reteta orecum mai dietetica, care nu este prajita in ulei si nici nu contine ou. Pieptul de pui devine foarte moale pentru ca este marinat in iaurt, si crocant datorita pesmetului.
Ingrediente
- 500 g piept de pui
- 200 ml iaurt
- oregano uscat
- sare, piper
- pesmet
Cum se face pieptul de pui crocant la cuptor
- Pieptul de pui se taie fasii de 3-4 cm grosime.
- Iaurtul se condimenteaza cu sare, piper si oregano dupa gust.
- Fasiile de pui se pun in iaurtul condimentat cu care se acopera bine pe toate partile. Se marineaza pentru minim 30 de minute, maxim 2 h. Cu cat il tineti mai mult, cu atat pieptul de pui va fi mai gustos.
- Fasiile marinate se scot din iaurt, pe rand si se dau prin pesmet.
- Se aseaza intr-o tava pe hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius pentru 20 de minute.
- Se servesc cu sos rapid de iaurt.
Pofta buna!















