Dovlecei pane cu susan

Photobucket
Ingrediente: 2 dovlecei, sare, 2 oua, faina, pesmet, susan

Photobucket
Dovleceii se curata si se taie rondele. Se sareaza din abundenta si se pun acoperiti in frigider pt. cel putin 1 h. Dupa aceea se scot si se pun intr-o strecuratoare. Se trec rapid sub jet de apa rece pt. a inlatura surplusul de sare. Se lasa la scurs 5 minute.

Photobucket

Se dau prin faina.
Photobucket
Apoi prin ou.
Photobucket

Si in final prin pesmetul amestecat cu susan.
Photobucket
Se pun la prajit in ulei incins la foc mediu. Daca focul este prea mic vor absorbi mult ulei. Se prajesc pe ambel parti. Se scot pe servetel absorbant. Se pot consuma si reci. Pofta buna!

Photobucket

Photobucket

14 Comments

  1. bucatarmaniac

    multumesc!

  2. bucatarmaniac

    lol lol lol lol

  3. dar astazi ai fost pus p fapte mari!tot ce ai gatit azi arata senzational!felicitari

  4. Hi Cookingmaster,

    ascultä un Sfat de la Stan pätitul si nu minca asa ceva, cä nu sint bune de loc. Su numai cind le väd stiu cä sint si mai rele cum am crezut.
    Eu asa ca un om de ajutor vin si ti le iau si le arunc pentru Tine , OK ??

    Sint foarte bun , nu ?? Sä-ti bati Copii.

    Nu mai face asa prostii Domnule cä nu mai pleacä Lumea de pe
    Blogul täu , rämine aicia cä bätutä in Cuie. Asa ceva…..

    Salutäri

  5. buuun -buuuun,mai ai ceva?ca-mi plac si reci!

  6. bucatarmaniac

    Multumesc Alison. acum mesteresc la altceva!

  7. bucatarmaniac

    Jubistacha, it was delicious! Thank you!

  8. I love vegetables fried in sesame, and this courgettes looks delicious!

  9. Da ! Tare mult imi plac si dovleceii si vinetele pane. Arata foarte bine !

  10. Titaniii

    gracias por seguirme!!
    Tienes un menú de recetas magnifico!! felicidades!!

  11. imi plac dovleceii pane, dar cu pesmet nu am incercat. o idee buna. mersi. Arata tare bine .

  12. Stiu sa gatesc si imi place ce fac, dar cind vad ce faci tu ma oftic ca nu gatesc ca tine.

    Ce sa zic, am inundat loptop-ul.
    Success mai departe.

  13. bucatarmaniac

    Cuisinette esti foarte generoasa(:
    Multumesc de apreciere.

  14. OMG, this look so crispy and delicious. I love it!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*