
Costita de porc, este unul dintre acele feluri de mancare dupa care te lingi pe degete la propriu. Trebuie mancata cu mana obligatoriu, ca altfel nu e buna. 🙂 Am preparat-o foarte rapid, si usor, si am servit-o cu mancare de mazare si cu niste cartofi preparati ca aici, doar ca in loc de marar am pus patrunjel, si am renuntat la lamaie.
Ingrediente:
500 g costita de porc
o lingurita mustar boabe
sare, piper dupa gust
2 linguri ulei floarea soarelui
100 ml bere (optional)
jumatate de cana cu apa
o lingurita sos de soia
Am portionat costita de porc, si am condimentet-o cu sare si piper. Aici sunteti liberi sa va folositi imaginatia si sa mai adaugati si alte condimente care va plac. Am pus-o intr-o tigaie cu uleiul, apa si berea. Am lasat-o la foc mic pentru aproximativ 45 de minute, pana s-a evaporat tot lichidul si carnea a edvenit foarte moale. daca se evapora lichidul si vi se pare ca nu e gata, mai puteti adauga apa. Chiar inainte de a o lua de pe foc, am adaugat sosul de soia. Puteti sa nu folositi ulei daca costita este grasa. a mea a fost degresata.
Pofta buna!











Great pork ribs! And you used beer! So clever!
Kenny, thank you!
Ce bunatate de mancare!!!
Familia mea iti multumeste! Azi i-am delectat cu asa ceva. mersi pt reteta.
cine spune k nu mananca carne este nebun
o bunatate te lingi pe gegete si dupa ce te-ai
saturat tot ai mai lua o bucata
Si cu mustarul ce facem?
O sa incerc