Asta ar fi o idee pentru un mic dejun frumos colorat cu parfum de toamna. Am facut experimentul asta, in week-end, si ne-au placut tare mult rezultatele. Vremea frumoasa si culorile minunate de afara, au fost o sursa de inspiratie mai mult decat suficienta. In plus, am primit un dovleac gigantic din care inca nu stiu ce am sa fac, iar asta micu se cerea mancat.
Ingrediente
- dovleac
- sare,
- piper dupa gust
- sunca afumata adevarata
- putin cas din lapte de vaca
Am folosit dovleac din acelasi soi ca si la supa crema de dovleac. L-am curata de coaja (cam jumatate de cm grosime ca sa nu ramana partea tare) si l-am taiat rondele, groase de vre-o juma` de centimetru. Le-am pus pe gratarul (grill pan) incins 3-4 minute pe fiecare parte.
Intre timp am taiat niste felii de „soanca“ cu tot cu „clisa“. Am pus feliile dovleac pe farfurie si le-am condimentat cu sare si pieper.
Am ras peste ele, niste cas si le-am blagoslovit cu cate-o sfanta felie de sunca afumata.
Pofta buna!












foarte interesanta combinatia…..bravo!
Foarte reusita poza.
Pare delicios, mai ales ca e cu sunca 🙂
Ce idee buna.. sa combini dulceata dovleacului cu sunca afumata… I really like it!
That looks lovely! I want one! 🙂
~cheers
K
Kata, multumesc!
Afumaturi, multumesc! 🙂
Le Blog Piquant, multumesc!
ksuicide, thank you!
oh, ce bine arata! musai trebuie testata! 🙂
weekend placut!