1. Este foarte important ca ouale sa fie la temperatura camerei. Astfel spuma se va bate usor. De asemenea, pentru ca spuma sa se bata mai repede, adaugati si foarte putina sare in albus.
2. Incorporati in spuma toate ingredientele treptat, amestecand intotdeauna usor si incet, de jos in sus.
3. Cand adaugati faina, faceti-o incet, cate o lingura, iar pentru a o presara foarte usor, folositi-va de o sita.
4. Nu adaugati niciodata praf de copt sau bicarbonat de sodiu alimentar. Nu este nevoie.
5. Preincalziti cuptorul. Este foarte important sa coaceti pandispanul cat mai repede, pentru ca spuma sa nu se lase. De asemenea, este important sa il introduceti in cuptor imediat ce ati derminat cu pregatirea
6. Nu deschidieti usa cuptorului pana cand pandispanul nu este auriu. Daca o deschideti prea devreme, riscati sa se lase, datorita socului termic.
7. Daca doriti sa ramana foarte umflat, trebuie sa il lasati sa se raceasca in cuptor, cu usa deschisa. Dar, in acest caz, este posibil sa se usuce. Daca il scoateti din cuptor, iar in camera este rece, se va lasa din cauza socului termic, dar nu prea mult.
8. Reteta de pandispan are cantitati egale. Asa ca este simplu sa o faceti din cate oua doriti. La dfiecare ou, trebuie sa adaugati o lingura de zahar si una de faina. Cu cat veti avea mai multe oua, cu atat pandispanul va fi mai inalt.











