Feta coaptă în sos de roșii cu măsline

feta 5

Dacă nu ați plecat încă în vacanță dar vă e dor de aromele mediateraneene, vă invit să încercați neapărat această incredibilă rețetă de brânză feta coaptă la cuptor, într-un delicios sos de roșii cu măsline și busuioc. Vă promit că nu vă veți putea opri la o singură porție!

Pentru că la asemenea rețete simple, secretul e să folosim ingrediente de cea mai bună calitate, am ales pentru sos roșiile tăiate fin de la Mutti, care conțin atât bucăți de roșii cât și suc dulce și delicios, deci sunt suficient de zemoase și sunt perfecte pentru a fi gătite la temperaturi mai înalte la cuptor.

Ingrediente:

200 g brânză feta
1 conservă Mutti roșii tăiate fin
ulei de măsline
busuioc proaspăt
o ceapă mică
oregano uscat
fulgi chilli

Mod de preparare

  1. Tăiem mărunt o ceapă mică și o călim în puțin ulei de măsline. Adăugăm conținutul unei
    conserve de roșii tăiate fin și lăsăm totul spă fiarbă 1-2 minute. Adăugăm sare, piper și frunze
    proaspete de busuioc.
    2. Transferăm sosul într-o tavă ceramică, adpugăm o felie de brînză feta și măsline fără sâmburi.
    presărăm deasupra oregano uscat și fulgi de chilli. Mai stropim cu puțin ulei de măsline.
  2. Dăm totul la cuptor pentru 15 minute, la 170°C, sau până când brânza începe să aibă
    marginile aurii.
  3. Servim imediat cu pâine proaspătă su crostini.
    Poftă bună!

Poftă bună!

feta 1feta 2feta 3feta 4feta 6

5 Comments

  1. imaginarycoffee

    Ce bine arata!

  2. Fac rețeta de ceva vreme și e minunată. Azi am revenit și văd o mulțime de reclame (înțeleg de ce), câteva poze, dar nu ingrediente, nu mod de preparare. E o eroare de afișare pe mobil?

  3. Nici pe ipad nu se afișează ingredientele sau modul de preparare, doar textulețul publicitar despre Mutti. E păcat să nu se vadă o rețetă așa faină!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*