Supa Caprese- supa de roșii cu mozzarella – video

supacapresse7

La fel ca toate rețetele foarte simple italiene, supa asta este genială. Gustând-o înțelegi de ce roșiile coapte în soarele mediteranean sunt atât de dulci și de aromate și de ce italienii țin atât de mult la ingredientele lor proaspete. Dacă vă e dor de vacanță, de soare, și de Italia, vă invit să încercați această supă minunat de simplă.

Pentru aroma autentică am ales passata de roșii de la Mutti, pentru că nu conține nimic altceva decât roșii și sare doar atât cât trebuie. V-am mai povestit eu și cu alte ocazii că nu e nevoie de conservanți și alte chimicale pentru a face un suc de roșii care să stea foarte bine în cămară un an întreg sau chiar mai mult. Așadar cel de la Mutti are exact gustul autentic de care aveam nevoie.

Porții

3 persoane

Timp preparare

10 minute

Timp gătire

25 minute

Dificultate

Ușor

Tips: dacă supa nu este suficient de fierbinte pentru a topi mozzarella, farfuria se poate introduce puțin la microunde sau la cuptor.

Poftă bună!

supacapresse1

supacapresse3

supacapresse2

supacapresse4

supacapresse5

supacapresse6

supacapresse8

3 Comments

  1. O supa excelenta, foarte simpla si extrem de gustoasa.
    Tu de unde cumperi produsele Mutti ? Multumesc !

  2. Multumesc frumos ! Am sa caut…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*