
Pare o omletă banală, dar e atât de pufoasă , iar bacon-ul crocant și spanacul proaspăt o fac absolut delicioasă!
Vezi rețeta video de mai jos și secretele pentru o omletă perfectă!
Porții
1 persoană
Preparare
5 minute
Gătire
5 minute
Dificultate
Ușor
Ingrediente
- 2-3 ouă
- 50 g bacon
- o mână spanac verde
- jumătate de ardei gras
- puțină brânză telemea sau feta
- sare
- Tăiem baconul felii, apoi bucăți mai mici. Îl prăjim în puțin ulei, până când devine auriu. Adăugăm ardeiul tăiat cubulețe și le prăjim în continuare la foc mic.
- Batem 2 sau 3 ouă, cu puțină sare.
- Adăugăm în tigaie o mînă de spanac proaspăt și il gătim foarte puțin, cât să îl prindă caldura. Turnăm ouăle bătute deasupra
- Presărăm brânză telemea și punem capacul, pentru un minut sau două la foc mic.
- Omleta este gata când oul de deasupra este gătit. Ea nu se va arde, dacă păstrați focul la minim.
Poftă bună!















Delicios