
Ingrediente
- piept de pui
- faina,
- sare, piper.
Cum se face
- Pieptul de pui se taie felii subtiri, se bate, se condimenteaza si se da prin putina faina.
- Se pune pe discul incins, pe margine ca sa nu ajunga in grasime. Se lasa max. 1-2 minute pe fiecare parte. Astfel va ramane foarte moale.
Pofta buna!











Toate-s pe disc 🙂
Azi-mâine le pui pe dvd. :p
lol
Bun e discul asta la inlocuit ce? Gratarul!?
Arata asa de bine preparatele tale.
Imi place mult blogul!
Evelina, nu inlocuieste gratarul. E cu totul altceva. E ca un wok mare sau ca o plita. depinde ce vrei sa faci pe el. Multumesc mult.
E bestial discul! Am pacalit un copil de 8 ani ca sa fac rost de unu :))
Si discul sin ce e?se pune pe jar sa pe doc direct?
Se face focul sub disc. E un disc de tractor folosit la arat. Pe el se sudeaza 3 picioare si un varf si se obtine o minunatie de masina de gatit!