Cartofi crocanti prajiti la cuptor cu cimbrisor

cartoficucimbrisor1

Ingrediente

    • cartofi,
    • ulei de masline,
    • sare, piper,

 

  • chimen macinat.


Cum se fac

Cartofii se curata, se spala, se taie in forma dorita.

Se amesteca cu putin ulei, sare, piper, chimen macinat si cimbrisor proaspat (sau uscat).

Apoi se adauga si o mana de pesmet. Si se dau imediat la cuptor la foc mediu pe hartie de copt, 30 de minute sau pana devin aurii.


Pofta buna!

4 Comments

  1. bucatarmaniac

    Anonim, multumesc pentru aprecieri! Da, cartofii se pun cruzi la cuptor. Eu prefer sa folosesc cartofii rosii pentru prajit, dar oricare sunt buni. In special cei noi.

  2. deci,acesti cartofi nu se fierb deloc.
    se pun cruzi,in cuptor?
    ps.un blog de elita.felicitari.

  3. ps.iarta-ma,dar am uitat sa intreb care cartofi sunt mai buni pentru reteta-albi sau rosii.
    multumesc.

  4. ma duc sa-i fac multumesc!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*