
Am folosit aceeasi reteta ca aici, cu urmatoarele modificari:
1. La blat, in loc de 125 de grame de faina am pus numai 100 de grame si am adaugat 2 linguri de cacao.
2. Budinca am inlocuit-o cu jeleu de cirese la plic (1 plic care se prepara ca budinca doar ca in loc de 0, 5 l lapte se foloseste aceeasi cantitate de apa).
3. In loc de capsuni am folosit cirese de mai care nu sunt foarte dulci. Reteta se potriveste foarte bine si pentru visine.
4. Peste ciresele fara samburi, inainte sa pun jeleul, am turnat un sirop de ciocolata, facut din: 1 ciocolata amaruia, topita in 100 ml. lapte+ 2 linguri de zahar+ 1 lingura de cacao+ 1 lingura de margarina.
Am ornat cu frisca, ciocolata alba si amaruie, si bilute de ciocolata.
Pofta buna!

Tu omori cu zile o biata femeie la dieta 🙂
Tare bine arata!
Si cum e cu Oamenii amäriti care indatä cad jos de Pofte ?? Äia nu primesc nimic.)))))
ce bine arata…!!!mor de pofta..:D sper doar sa nu cad :)) si sa primesc macar o bucatica 😀
This looks so rich and delicious!
Violette, nultumesc!
Lala, imi pare rau!:) si multumesc!
Jacktel este pentru toata lumea o felie!
Cristina, multumesc mult!
Excellent garnish on cake. You are real master of garnishing!
Chef Fresco, thank you so much!
Jubistacha, thank you!
Deja e prea mult pentru mine sa vad asa ceva.
Ma duc sa desfac un pepene, poate imi trece pofta….
Iti multumesc, pentru aprecieri. Am intrat si eu pe blogul tau. Imi place mult! E genial!
Eu iti multumesc maniacule. Cred ca sunt masochista sa ma uit la pozele de pe blogul tau. Dar ma inspira. O sa fac si eu o reteta de tarta cu cirese si ciocolata. Dar a mea se va face in 5 minute, nu mai mult!
arata minunat !! cat despre gust sunt convinsa ca e demential… hic.. sa inteleg ca e un mod de a raspunde Provocarii Dulce Romanie?? ;)) blush… o seara faina!
am facut si eu tarta, dar in loc de jeleu am pus budinca cu gust de caramel si chiar este delicioasa