
Rulou din cotlet de porc cu ciuperci, ardei şi mozzarella este o reţetă simplă şi delicioasă.
Ingrediente:
o felie de cotlet groasa de doua degete (aprox. 200 g)
50 de g de mozzarella
2,3 ciuperci champignon
1 bucata de ardei gras rosu
1 ou
1 lingura de faina
2 linguri de pesmet
1 lingura de seminte de susan
sare, piper dupa gust
ulei pentru prajit
Felia de cotlet se acopera cu o folie de plastic (ca sa nu se rupa) si se bate bine pana se intinde si devine subtire. Pe mijloc, se aranjeaza fasii de ardei gras, ciuperci si mozzarella. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se ruleaza. Se da prin faina, apoi prin oul batut si in final prin pesmetul amestecat cu seminte de susan. Se prajeste in ulei incins, pe toate partile, la foc mic, pana prinde o crusta aurie.
Daca lasati ruloul sa se raceasca, puteti sa il taiati felii (ca-n imagine) si sa-l folositi in ornarea platourilor reci.
Pofta buna!













Gata m-ai omorât… retina mea nu poate suporta o asemenea frumuseţe… de gust nici nu mai zic presupun că e mirobolant
O prezentare de exceptie ,asa cum ne-ai obisnuit ….felicitari !
Injineru`, Multumesc :)))
Ellena, multumesc!
Ce-mi place ideea cu susan amestecat in pesmet! Chiar azi o incerc la niste pulpe!
DiAnais, de cand am descoperit-o numai asa fac. Spor la gatit si pofta buna! :)))
faain de tot! tre' probat, nu ca nu te-as crede pe cuvant si-n baza pozelor:d.
Gaby, multumesc!
Hmmmm, sigur e delicios!
Eu cand vreau sa ma rasfat, imi fac singura ceva de genul asta, cu ce am prin frigider…
De obicei folosesc piept de pui, deh, femeie cu frica de kilograme in plus!;)
Fain tare!
Tartoras, multumesc mult! :)))
deci wow! nu pot sa zic decat wow si felcitari pentru realizarea acestui blog! deja l-am bagat la favorite.
O zi/seara cat mai placuta!
Blogul dvs va fi cu siguranta o sursa de inspiratie pentru mine 🙂
Andreea, multumesc foarte mult :)))!
mi-ati dat o idee buna de ziua mea… 🙂
mi-ati dat o buna idee pt ziua mea… ador retete simple si gustoasee!!
Rodika
Aveti gust bun, oferiti o pregatire f. buna a paginii Dvs. pe Internet si realizati mancaruri
variate, interesante si – multe dintre ele – f.
populare. De asemenea, pt. cine le face, multe
dintre retetele Dvs. sant un deliciu.
Felicitari si "palaria jos".
A-ti depasit stadiul de "amator". Santeti un
profesionist in arta culinara!
Cu deosebita stima, M. CH – Germania
Se pot face si la cuptor?
L-am pus acum pe foc, cred ca o sa iasa bun rau. Singura problema a fost ca nu prea statea strans, asa ca l-am proptit cu 3 scobitori (ca deh, mai greu cu amatorii).
O zi placuta!