Paste cu carne si ciuperci la cuptor

Photobucket

Reteta paste cu carne si ciuperci la cuptor

Ingrediente

un pachet de paste de care vreti (eu am avut spirale)
400 g carne de porc tocata (pulpa de porc degresata)
300 g ciuperci proaspete
jumatate de ardei gras
2 cepe mari
100 ml bulion de rosii
cascaval si parmezan dupa gust si dupa pofta
sare si piper dupa gust
2-3 lingurite boia de ardei dulce
1 rosie

Incepem cu carnea. Ardeiul si ceapa se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei. Dupa ce ceapa se inmoaie, se adauga carnea tocata. Se lasa sa fiarba in suc propriu 10 minute apoi se adauga ciupercile taiate felii. Se mai lasa la fiert inca 20 de minute, tot in suc propriu. La final adaugam bulionul, boiaua  si  sare , piper dupa gust. Mai lasam la fiert inca 10 minute. Totul la foc mic.

Intre timp fierbem si pastele, conform instructiunilor de pe ambalaj. Sau cum va plac voua. Le strecuram. Dupa ce le strecuram, le amestecam cu carnea. Le punem intr-un vas termorezistent . radem deasupra cascaval si parmezan. ornal cu rosia taiata felii si dam totul la cuptor pentru 15 –20 minute la 160 grade.

Se servesc cu smantana.

Pofta buna!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

2 Comments

  1. bun,buun de facut

  2. injineru'

    mi-e foame:(

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*