
N-am crezut că există ceva mai bun decât salata grecească până nu am încercat varianta asta cu brânză telemea și piept de pui. E proteică , sănătoasă, delicioasă și super ușor de făcut!
Ingrediente:
- 150 g piept de pui
- 150 g telemea de vacă Delaco
- 1 ardei mare roșu
- ½ ceapă roșie
- 150 g roșii cherry
- 2 castraveți
- 10-5 măsline fără sâmburi
- 30 ml ulei de măsline
- 20 ml zeamă de lămâie
- 1 linguriță oregano
- Sare și piper după gust (pentru pieptul de pui)
Sare și piper după gust (pentru pieptul de pui)
1. Prăjesc la grătar o felie de piept de pui condimentată cu sare și piper, un minut, două pe fiecare parte.
2. Tai pieptul de pui cubulețe. La fel procedez și cu brânza, ardeiul și castraveții.
Telemeaua de vacă Delaco e perfectă în salata asta pentru că e cremoasă și e sărată doar atât cât trebuie.
Roșiile cherry le tai în jumătate, iar ceapa o tai julien.
2. Într-un bol mare, adaug castraveții, ardeiul, ceapa roșie, roșiile cherry, măslinele, brânza și pieptul de pui. Le amestec ușor.
3. Mixez uleiul de măsline cu zeama de lămâie și o linguriță de oregano și îl torn deasupra!
Și gata! Cea mai bună salată grecească cu piept de pui!
Poftă bună!














