Concurs de vara cu vinuri de la Halewood Wines & Spirits


Sa incepem saptamana cu un cadou super de la Halewood Wines & Spirits! este vorba de un pachet cu 3 sticle de vin pe care unul dintre voi il va primi:

1 sticla Floarea Soarelui Sauvignon Blanc

1 sticla Floare de Luna Tamaioasa Romaneasca

1 sticla Theia Chardonnay

Tot ce trebuie sa faceti este sa imi dati niste idei de retete pe care le-as putea gati folosind unul din cele trei vinuri, care vreti voi. Nu e nevoie sa imi scrieti reteta intreaga, ci dor sa imi dati o idee. Aveti acum la dispozitie un formular de comentariu nou si mult mai usor de folosit!
Lasati raspunsul intr-un singur comentariu, aici, pe blog pana in data de 16 iunie ora 23,59.
Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti cu random.org si se trimit doar pe teritoriul Romaniei. Vom anunta castigatorul pe blog si la adresa de e-mail cu care se inscrie. El va avea la dispozitie 72 de ore in care sa ne raspunda. Daca nu o va face consideram ca e-mailul nu a fost valid si facem o noua extragere.
Bafta!

UPDATE

 In urma tragerii la sorti, castigator este comentariul cu numarul 40, de la Georgiana. Felicitari! Vei fi contactata pe E-mail. Multumim tuturor pentru participare si va asteptam la urmatorul concurs!

40 Comments

  1. Scoici cu vin

  2. Tamaioasa si Chardonney – ul nu se prea preteaza la gatit….Sauvignon Blanc parca ar merge la friptura de porc, dar eu prefer o feteasca sec….ca, no…

  3. Laura Paraschiv

    Eu as face o salata de fructe de sezon, proaspete , pe care as stropi-o cu un vin de calitate si as servi-o rece , alaturi de o înghețată de casa !

  4. Peste (proaspat din Dunare) la cuptor pe pat de legume alaturi de un vin bun „Floarea soarelui” acompaniat de voie buna si niste oameni minunanti. 🙂

  5. Harabagiu Elena

    Midii cu Floarea Soarelui Sauvignon Blanc

  6. Poti sa folosesti un vin alb cand pregatesti mancaruri putin colorate, cum ar fi cele din carne de pui, peste, creier sau sosuri albe sau galbene, tocanite sau la soteuri .

  7. Borca Mircea

    Floarea Soarelui Sauvignon Blanc merge foarte bine la o friptura cu carne de vanat , iepure sau caprioara.

  8. glodeanu-carata catalina

    gulas

  9. Ivan Cristina Madalina

    Vinul rosu este mai potrivit in cazul preparatelor din fructe de mare, carne de pui, peste si a sosurilor cremoase.Vinul rosu este indicat si pentru ciorba de vita, sosuri rosii sau supe de radacinoase.

  10. Rodica Granpier

    Midii in sos de vin si usturoi <3

  11. Teodora Gaina

    Prajitura betivana

  12. APOSTOL VIORICA

    Am citit mai atent,si am vazut ca trebuie o reteta la care sa folosesti vinul!Cred unul din vinurile albe merge la o friptura de iepure la cuptor!–

  13. Vinul se poate folosi si la dulciuri,de aceea iti recomand o panna cotta cu tamaioasa; am facut si este extra!!

  14. Lostun Rodica Nely

    Orice reteta de peste merge cu un vin alaturi.

  15. maria ene

    Ficatei de pui in vin.

  16. Prajitura cu vin, scortisoara si crema de lapte sau un chec cu vin rosu si scortisoara.

  17. Iepure in sos de vin,friptura de curcan la cuptor.

  18. ANTON MARILENA

    Cotlet de porc la cuptor cu vin

  19. sanduleanu lenuta

    Pulpe de pui în sos de vin alb şi ierburi aromatice

  20. Eu urmeaza sa gatesc iepure pt ziua iubitului, asa ca iti recomand sa folosesti vinul la o friptura delicioasa de iepure 🙂

  21. Georgiana

    Tocanita de pui merge cu vin alb.

  22. Ragusitu Tatiana Sorina

    Vinul Theia Chardonnay perfect pentru o friptura vanatoreasca.Cu ajutorul acestui minunat vin va avea un gust fenomenal.Sosul vanatoresc, cu arome puternice de vin rosu, plante aromatice, piper, lamaie si masline, balanseaza gustul carnii si acopera mirosul sau specific, friptura ramanand foarte parfumata si suculenta.

  23. Gavriloi Adina

    Aș alege Floare de Luna Tamaioasa Romaneasca pentru un pește alb la grătar sau un preparat cu fructe de mare, eventual cu un sos puțin picant.

  24. visan gabriela

    iepure la cuptor

  25. ANTON ROBERT-RUDY

    Ficatei de pui la cuptor cu vin

  26. Picincu-Hobjila Viorica

    peste la cuptor, cu legume (stropit din belsug cu „Floarea soarelui”)

  27. Constanta

    Stiuca la cuptor

  28. Voinea Cristina

    Midii in sos de vin

  29. Pere in vin cu sos de ciocolata.

  30. Claudia Hossu

    fb;claudia hossu
    Sauvignon Blanc merge foarte bine la o friptura cu carne de vanat , iepure la cuptor cu rozmarin si usturoi ceapa;telina si morcovi

  31. Barcer Mihaela

    pulpe de pui cu ficatei si ciuperci, la care as folosi un vin alb sec

  32. As propune un Fondue (de camembert, emmental, cantal, compte sau combinatii) sau un fondue savoyarde cu Floarea Soarelui Sauvignon Blanc.
    Ideal ar fi cu Theia Chardonnay (insa mai bine l-as degusta cu un platou de branza).

  33. Floarea Soarelui Sauvignon Blanc as folosi-o pentru un risotto cu mazare, sunculita, parmezan,
    sau un sos pentru pastele carbonara.

  34. Badea Simona Gabriela

    ficatei de pui si ciuperci, la care as folosi un vin alb

  35. Cristina Sece

    Eu aș folosi Floarea Soarelui Sauvignon Blanc pentru a pregăti midii, care-mi plac foarte mult.

  36. dumitrescu raluca

    peste la cuptor pe pat de legume

  37. Pop Bogdan

    Biban cu ierburi proaspetesi lamaie la Sauvignon Blanc si Porc sotat cu sos de cidru la Chardonnay

  38. NICULCEA DANIELA

    Peste cu orez si fructe de mare.

  39. Ciobanu Roxana

    Cred ca ti-ar placea niste paste cu creveti, crevetii facuti cu putin vin alb, iar spre final pusa putina smantana de gatit si putina gorgonzola!

  40. iepure la cuptor cu cartofi si rozmarin

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*