
Ingrediente:
cateva pulpe de pui (cate vreti sau cate va incap in tava)
doua linguri de faina
1 iaurt
sare. piper
ulei pentru prajit
Pulpele de pui se spala si se condimenteaza (de preferat se curata de piele si daca doriti le puteti dezosa) . Le punem intr-un vas si le amestecam cu iaurtul. Le acoperim si le dam la frigider 2-3 ore.
Dupa acest timp se dau prin faina si se prajesc in ulei incins, cam 3 minute pe fiecare parte. Dupa ce se rumenesc le asezam intr-o tava fara nimic altceva. puteti sa le puneti pe hartie de copt daca tava nu este antiaderenta. Le dam la cuptor 30 de minute la foc mediu.
Noi le-am servit cu o garnitura de couscous si o salata de rosii si castraveti.
Simplu si bun de tot!
Pofta buna!











Super misto reteta, te astept cu o leapsa si un premiu pe blogul meu.
Vicky, iti multumesc mult!
Buna!
Intru la acesta reteta pe care am probat-o si eu, sa spun MULTUMESC.
A fost MINUNAT DE GUSTOASA!!!
Va urez spor in continuare si inca odata MII DE MULTUMIRI PENTRU RETETELE SI POZELE APETISANTE PE CARE LE IMPARASITI cu noi!!!
Aici si dovada:
PULPE DE PUI CROCANTE LA CUPTOR
Cu deosebit respect si prietenie
Laura S.
Laura`s Leckereien / Bunatatile Laurei , Si eu iti multumesc mult! Am vazt, ca te urmaresc in lista mea de bloguri! Ti-a iesit excelent.