Pui picant cu mazare

Ingrediente:
300 g piept de pui
400 g mazare  fiarta
din conserva
1 morcov
o ceapa
jumatate de ardei rosu gras
madras curry
sare afumata
piper
boia dulce
putin marar proaspat
doua linguri de ulei vegetal
putina faina
1 lingura de pasta de rosii
Incepem cu mazarea. Taiem ceapa, ardeiul si morcovul marunt
si le calim in putin ulei, sub capac, pana se inmoaie. Adaugam zeama din conserva
de mazare si lasam totul la fiert, aprox. 10 minute, pana cand se inmoaie bine
morcovul. Adaugam mazarea, boiaua, pasta de rosii,  putina sare afumata si mararul maruntit. O
lasam sa dea doua trei clocote apoi o luam de pe foc.
Pieptul de pui taiat fasii subtiri, il condimentam cu madras
curry, sare afumata si piper. Il dam prin putina faina. Intr-o tigaie de teflon
punem o lingura de ulei in care prajim pieptul de pui, doua- trei minute pe
fiecare parte.  Servim imediat, impreuna
cu mazarea.
 
Pofta buna!

 

 

 

 

 

6 Comments

  1. Dana Cristea

    Doamne cum arata!!!!!

  2. Ador orice preparat cu mazare !!!! 😉

  3. Comenzi la domiciliu faceti? :)) Arata delicios!

  4. maria elena

    Ce minunatie!

  5. Ramona Alina

    Sunt singura în casa care mãnâncã curry, dar si când prepar nu am liniste pânã nu pun picant la greu:))aratã delicioasã mâncãrica ta, cu…sare afumatã:)

  6. MMm ce bunatate..si ce bine arata…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*