
Nu-mi plac sendvișurile banale, așa că încerc mereu combinații noi. De data asta, am pregătit trei variante absolut delicioase!
Ingrediente:
- 1 baghetă (sau 3 chifle)
- 4-5 ciuperci champignon
- 10 g unt
- 3-4 felii subțiri de bacon
- 1 felie de steak de vită maturată
- 2-3 felii de cașcaval DeSenviș
- 2-3 felii de cheddar DeSenviș
- 2-3 felii de cașcaval afumat DeSenviș
- 1 lingură de pesto
- 1 lingură de maioneză
- 1 lingură de cremă de anghinare
- Roșii, salată, castraveți, ceapă roșie
- Sare după gust
Mod de preparare:
- Am sotat ciupercile în unt, apoi am prăjit feliile de bacon în aceeași tigaie. Le-am scos pe o farfurie și am trecut la gătirea cărnii de vită, pe care am prăjit-o timp de 2 minute pe fiecare parte. Apoi am lăsat-o să se odihnească puțin, acoperită.
- Între timp, am tăiat bagheta în trei părți pentru trei sendvișuri. Pe primul am pus pesto și felii de cașcaval DeSenviș, pe al doilea am adăugat maioneză și cheddar DeSenviș, iar pe al treilea am întins crema de anghinare și am așezat cașcavalul afumat DeSenviș.
- Am tăiat carnea în felii subțiri și am distribuit-o în toate cele trei sendvișuri.
- La final, am adăugat următoarele ingrediente pentru un plus de savoare:
Pe primul: salată și roșii.
Pe al doilea: salată și ciuperci.
Pe al treilea: bacon, castraveți și ceapă roșie.
Poftă bună! 🥪😋













