1. Este foarte important ca ouale sa fie la temperatura camerei. Astfel spuma se va bate usor. De asemenea, pentru ca spuma sa se bata mai repede, adaugati si foarte […]
Sfaturi, idei, secrete
Sfaturi, idei, secrete, Tips & tricks in bucatarie
Alimente care nu expira niciodata
Sunt putine alimentele care nu au termen de valabilitate, dar exista. Desigur, pe orice ambalaj, veti gasi termenul de valabiliatate, pentru ca producatorii sunt obligati sa il afiseze. Totusi, […]
Dovleac de Halloween
Daca aveti copii, sigur va pregatiti de Halloween. Stiu ca e o sarbatoare imprumutata, dar e un motiv bun pentru petreceri si voie buna. E al treilea an in […]
Cum reducem sarea din alimentatie ?
foto: Silviu Cozma Nu spun ca ar trebui sa o faceti, nu vreau sa dau sfaturi de dieta sau nutritie, dar daca stiti voi ca ar trebui sa faceti asta, […]
Cum stim daca pestele e proaspat
Atunci cand cumparam peste trebuie sa fim foarte atenti ca acesta sa fie proaspat. Si ma refer aici la pestele necongelat, acela pe care il gasim expus in magazine pe […]
Cum facem ca gemul de caise sa ramana galben-auriu?
Gemul ideal de caise are o culoare frumoasa, aurie. Si este foarte usor de obtinut. Trebuie sa faceti doar doua lucruri. 1. Decojiti caisele Coaja caiselor este cea care, prin […]