Una din plăcerile gătitului afară e mâncarea făcută la ceaun. Cu cât ceaunul este de mai bună calitate cu atât mâncarea iese mai bună. Am testat ceaunul de fontă de […]
Carne de pasăre
Rețete cu carne de pasăre- pui , curcan, rață, gâscă
Pui cu salvie în bere
Pui cu salvie în bere. Bun. Foarte bun. Și foarte ușor de făcut. În loc să faceți doar pulpe de pui la tigaie, le puteți prepara așa, mai altfel. Sunt […]
Cartofi zdrobiți cu parmezan și pulpe de dezosate la tigaie
Cartofi zdrobiți cu parmezan pui la tigaie e ceva ce am făcut azi rapid și fără prea multe pregătiri. Mi-am propus ca în perioada următoare să vă arăt mai multe […]
Paste Alfredo cu piept de pui la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot
Pastele Alfredo cu sos cremos de smântână și piept de pui sunt foarte simplu de făcut. Varianta la slow cooker este și mai ușoară pentru că vom face totul într-o […]
Rața la cuptor cu cartofi dulci, morcovi și portocale
Rața gătită încet, la cuptor în oala de fontă este cea mai grozavă friptură pe care am făcut-o anul acesta. Am adăugat și cartofi dulci, morcovi și portocale care s-au […]
Pui întreg cu usturoi și lămâie la Crock Pot 7,5 l Digital
Vă povesteam că am testat slow-cooker-ul 7,5 l de la Crock-Pot. Îmi place mult pentru că este foarte încăpător. Pot să fac în el bulion, zacuscă, gem, multe sarmale sau […]