Multi evita cotletul de porc pentru ca il considera o carne seaca, uscata si fada. Dar asta se intampla doar daca nu este gatit corect. Marinarea este una din metodele […]
Rețete utile
Rețete utile, rețete de bază
Cum se marineaza pieptul de pui
Daca vreti sa preparati un piept de pui fraged, moale, suculent si gustos la gratar, la tigaie sau la cuptor, ar fi bine sa il marinati mai intai. Exista sute […]
Cum se usuca corect florile de salcam
Florile uscate de salcam sunt utilizate pentru infuzii (ceaiuri), pentru a aroma mierea, pentru a parfuma apa de baie, avand un efect calmant si pentru diferite leacuri babesti sau “alternative”. […]
Cum se face pesmetul?
Pesmetul nu este altceva decat paine uscata sau prajita si faramitata. Este foarte usor de facut acasa, cu sau fara o masina speciala. Mie imi place sa il am tot […]
Cum se fac găluştele de griş
Cum se fac găluștele de griș este o întrebare pe care o primesc de la voi foarte des. Mi-aţi cerut cantităţi exacte , aşa că m-am conformat şi le-am cântărit […]
Cum se fac crutoanele de paine
Cui nu-i plac crutoanele delicioase care se pun in supe sau salate? sau care fie vorba intre noi, se mai si mananca asa goale pentru ca sunt atre bune de […]