Iata o reteta traditionala de bulion, pe care au facut-o localnicii dintr-un sat din Arad, live, la un festival. Ne-au spus ca asa fac ei bulionul de cand se stiu, […]
Rețete
Langoş
Am descoperit din înâmplare această reţetă, deşi de multe ori m-am gândit oare cum fac cei de la langoşerie langoşul aşa de bun. Şi zilele trecute, când făceam pizza şi […]
Pulpe de pui la cuptor
Ingrediente: 6 pulpe superioare de pui, cepa, morcov, ardei, mustar boabe, busuioc proaspat, sare si piper. Mod de preparare: se spala bine cele sase pulpe apoi se aseaza intr-o tava […]
Compot de pere verzi
La sfarsitul lunii iunie, incep sa apara la piata, niste pere mici verzi si foarte dulci. Nu stiu cum se numesc, dar sunt excelente pentru compot, pentru ca sunt destul […]
Compot de caise
Ingrediente: Caisele se spala bine in mai multe ape, apoi se tin in apa rece aprox. o ora, pentru ca sa iasa din ele viermii daca sunt! Dupa aceea se […]
Ardei umpluti
Ardei se spala si se curata de partea cu codita si samburii. Se spala in interior sa nu mai ramana samburi. Se sareaza in interior. Ceapa se taie marunt si […]