Supa de cartofi se face cam pe acelasi principiu ca si supa de fasole verde pe care o puteti gasi aici si aici. Singura diferenta este ca aici am adaugat […]
Rețete
Paste penne cu sos bolognez
Ingrediente : 500 gr. carne tocata de porc, 2 cepe mari, 200 ml bulion de rosii, un pachet de paste penne, sare, piper, busuioc proaspat, frunze de patrunjel, 1 ardei […]
Supa de fasole verde proaspata
Ingrediente: 350 gr fasole verde proaspata, 3-4 catei de usturoi, 2 morcovi de marime medie 1 ardei gras 1 lingura ulei 2 linguri faina 500 ml lapte degresat 1,5% 1 […]
Tarta cu banane si jeleu de lamaie
Ingrediente: Pentru blat: 125 gr. faina, 125 gr. margarina, 125 gr. zahar, o lingurita rasa praf de copt,1/2 lingurita bicarbonat, 3 oua, un plic zahar vanilat. Pentru crema: o budinca, […]
Salata de ardei copti
Ingrediente: Mod de preparare: ardeii se coc. Eu ii coc direct pe flacara de aragaz, dar se pot coace pe disc, pe gratar sau pe ce are fiecare. daca ii […]
Dulceata de caise
Dulceata de caise este foarte aromata si racoroasa, si se poate pastra foarte bine pentru iarna. Ingrediente: 600 gr. zahar la 2 kg de caise fara samburi. Optional se mai […]