Ingrediente: corcoduse galbe si/sau rosii, zahar, conservant, apa, borcane cu capac. Corcodusele se spala bine in mai multe ape si se curata de codite. Pentru compot este bine sa nu […]
Rețete
Cascaval pane in ardei copt
Ingrediente: ardei gras, cascaval, ou, faina, pesmet, sare, piper, ulei pentru prajit. Ardeii grasi se coc, se curata, si li se inlatura partea cu codita si cu samburii. Se spala. […]
Compot de visine
Ingrediente: visine, zahar, conservant, apa, borcane cu capac. Visinele se spala bine in mai multe ape, apoi se tin in apa rece aprox. o ora, pentru ca sa iasa din […]
Prajitura cu coacaze rosii, zmeura si crema de vanilie
M-am jucat putin cu aceeasi reteta de aici, pentru crema si blat. Am folosit doar coacaze rosii si zmeura in loc de visine. Nu am folosit frisca. Bineinteles ca se pot […]
Dulceata de visine
Ingrediente: zahar, visine. La un kg. de visine- 500 gr. zahar Visinele se spala bine, apoi se curata de codite si samburi. Se pun la foc mic intr-o oala si […]
Dulceata de cirese
Pentru dulceata de cirese avem nevoie: Ingrediente: zahar, cirese. La un kg. de cirese- 500 gr. zahar Ciresele se spala bine, apoi se curata de codite si samburi. Se pun […]