Salata cu branza de capra si oregano

Poate va intrebati ce-am mai facut cu bunatatile din gradina noastra despre care va povesteam aici? Ei bine, Le-am combinat cu alte delicatese cum ar fi branza de capra cu carbune La Colline si cu frunze proaspete din tufa de oregano de pe terasa (tufa pe care n-am mai apucat sa o transfer in gradina). A iesit o salata proaspata, hranitoare si foarte gustoasa.

Ingrediente:

2 rosii
2 castraveti
2 fire de ceapa verde (din gradina noastra)
6 ridichi (din gradina noastra)
o mana de frunze
proaspte de oregano
jumatate dintr-o lamaie mica
100 de g de branza de capra maturata cu carbune La Colline
Sare de mare afumata si piper dupa gust
2 linguri de ulei de masline
Spalam legumele foarte bine si daca este cazul ele curatam de partile pe care nu dorim sa le mancam (codite, coaja). Le taiem felii, bastonase sau cubulete si le amestecam usor intr-un bol. Adaugam si frunzele proaspete de oregano, spalate bine la randul lor. Din nou, amestecam cu grija.  Asezonam cu sare de mare afumata si piper dupa gust, apoi stropim cu zeama de lamaie. Deasupra adaugam felii de branza de capra, apoi stropim totul cu ulei de masline extravirgin. Servim imediat.
Pofta buna!

 

 

 

 

 

One Comment

  1. Ador de branza de capra! Ce-ai facut aici arata absolut delicios. Am plantat si eu oregano in gradina, dar nu mai stiu exact unde, nu il recunosc şi mi-e frica sa nu-l smulg (e prima mea gradina :D).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*