Aceasta este una din salatele care astepta de ceva vreme sa fie publicata pe blog. Inspirata pe moment de ingredientele pe care le-am avut la indemana, a iesit foarte usoara si gustoasa.
Ingrediente:
2 andive
50 g ton
din conserva
din conserva
50 g porumb
fiert
fiert
100 ml
iaurt light
iaurt light
ceapa verde deshidratata (de la Lidl- produse din saptamana asiatica)
sare, piper
dupa gust
dupa gust
o lingura
ulei de masline extravirgin
ulei de masline extravirgin
(putin
otet)
otet)
Am desprins
andivele frunza cu frunza si le-am lasat jumatate de ora in apa cu putin otet.
In acest fel , ele isi vor pierde acel gust putin amar. Am pastrat cateva frunze mari si frumoase, iar pe restul
le-am rupt bucati mici. Am pus bucatelele intr-un vas si le-am amestecat cu
porumb, ton, iaurt, ceapa verde si ulei de masline. Am asezonat cu sare si
piper. Am umplut frunzele de andive pe
care le-am pastrat cu salata obtinuta. Le-am servit pe un platou simplu.
andivele frunza cu frunza si le-am lasat jumatate de ora in apa cu putin otet.
In acest fel , ele isi vor pierde acel gust putin amar. Am pastrat cateva frunze mari si frumoase, iar pe restul
le-am rupt bucati mici. Am pus bucatelele intr-un vas si le-am amestecat cu
porumb, ton, iaurt, ceapa verde si ulei de masline. Am asezonat cu sare si
piper. Am umplut frunzele de andive pe
care le-am pastrat cu salata obtinuta. Le-am servit pe un platou simplu.
Pofta buna!
mmm o nebunie de salata
Arata intr-un mare fel !!!! 😉
Smplu si cu efect 🙂
wow am ramas fara cuvinte, arata minunat!arta
Iar mi-a plouat in gura la o reteta de pe acest blog! 🙂
Bestial arata!
Cum ajung la supermarket si pun ochii pe andive,prepar salata!:)
Arata super, este mai mult decat atractiva pentru mine deoarece trebuie sa iau mese cat mai usoare in fiecare zi.
Simplu si gustos !Tare fain arata !
"…le-am lasat jumatate de ora in apa cu putin otet. In acest fel , ele isi vor pierde acel gust putin amar…."
Omu'cat traieste invata….!