Ardei umpluti cu branza

ardei1

Pentru ca aveam niste branza dulce de vaca ( cum se face branza dulce de vaca, acasa gasiti aici) si pentru ca nu mai facusem de mult am hotarat sa fac niste ardei umpluti cu branza.

Arata frumos si sunt gustosi. Sunt potriviti pentru platouri cu aperitive, mai ales daca folositi mai multe culori de ardei. Sunt si foarte usor de preparat.

Ingrediente: 2 ardei mari grasi, 150 gr. branza dulce, 2 linguri de unt, jumatate dintr-o ceapa mica, 1 lingurita boia dulce, jumatate de lingurita de chimen macinat, 1 lingura de smantana grasa, sare, piper dupa gust.

In branza de vaca dulce, am adaugat boia, sare, piper, chimenul si cepa data prin razatoarea mica, smantana si untul. Le-am amestecat bine cu o furculita.

Am trecut la ardei. Am taiat parte cu codita si samburii, i-am spalat in interior ca sa nu mai ramana samburi, si i-am umplut cu branza preparata dupa cum v-am povestit. I-am introdus la frigider cam jumatate de ora, dupa care i-am scos si i-am taiat felii cu un cutit ascutit.

Au avut mare succes! Pofta buna!

15 Comments

  1. bucatarmaniac

    Dr. Lecter mai bine gataste-i lui Shrek ficatul cu mazare.
    Si uite asa te scapi si de dieta:)

  2. mama, ce postari interesante ai? poti, te rog, sa-mi fii de ajutor cu ceva? shrek al meu a intrat cu tot bordul intr-o dieta hipocalorica si hipoglicemica, si mi-a zis ca ar vrea sa manance niste piept de curcan fiert cu ceva condimente, dar care e bun rece. nu stiu daca e rasol sau cum dracu e, ca el vrea sa fie fiert intreg, si sa-l tai rece ca pe jambon. stii vreo combinatie? eu nu stau deloc rau la capitolul gatit, dar n-am facut asa ceva. si mai e o chestie: apucasem sa iau niste burta de vita, urma s-o fac ciorba de burta, care-mi iese de mare arta, dar daca shrek nu mai are voie atatea galbenusuri si smantana, cred ca ar trebui s-o fac cam rasol, nu? cu usturoi, cred ca da bine, hm?

  3. These stuffed cheese paprikas are great party food!

  4. Bre, ce prezentări frumoase ai matale, să dea boala! Şi idei de prezentare… Mi-a plăcut ideea cu lingurile!
    Şi ce bine arată chestiile umplute. :))
    Felicitări maximale! 🙂

  5. bucatarmaniac

    Multumesc!Cu tot respectul, nu imi permit sa ma pun cu tine la gatitul carnii de orice fel, Dr. Lecter!

  6. o sa-i fac si ficat cu mazare, ca are voie ficat si inima, dintre organe, dar nu pot sa minimalizez dieta doar la asta. oricum, am facut si frigarui cu dovlecei, nu puneam pana acum dovlecei la asa ceva,,i-au placut. esti convingator cu retetele , pentru ca le asociezi cu imagini care ne iau la palme sucurile gastrice.

  7. ha,haaaaa! ca sa-ti iasa reteta de creier tras in unt,instant, trebuie sa ai pendula de perete si ferastrau electric la indemana…

  8. creier in unt… pendula… fierastrau… ne spui si noua povestea, Dr.Lecter?

  9. bucatarmaniac

    :)))

  10. www.bucataria-sylviei.ro

    Excelenta reteta si excelenta prezentare ca intotdeauna. Si eu iti admir mereu pozele reusite si de calitate, conteaza enorm la prezentarea unei retete.

  11. bucatarmaniac

    Sylvia, multumesc :)))!

  12. alinutzika

    Pozele tale nu mai au nevoie de prea multe cuvinte sa stii….Te dau gata din prima!
    Te apreciez mult!!!

  13. bucatarmaniac

    Alinutzika, multumesc mult!

  14. suflet visator

    wow..am incercat reteta,e delicioasa si usoara…multumim pt idei;)))

  15. am facut aceasta retata la o petrecere acum ctv luni, si lumea se uita mirata cand au vazut ardei umpluti cu branza, dar leau placut

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*