Friptura de miel

fripturademiel8

Ingrediente

  • o pulpa de miel,
  • 2 morcovi,
  • o telina mica,
  • un ardei gras,
  • o caciulie de usturoi,
  • un pahar de vin alb,
  • sare, piper,
  • maghiran,
  • boabe de mustar.

Cum se face

  1. Pulpa se pune intr-o cratita sau tava, impreuna cu legumele taite rondele, se sareaza, se condimenteaza cu piper maghiran si boabe de mustar.
  2. Se pune paharul de vin si jumatate de cana cu apa. Se acopera cu un capac sau cu folie de aluminiu si se pune la cuptor la foc mic cca 2, 5 h.
  3. In timp ce sta la cuptor verificam din cand in cand. Daca mai este nevoie se mai aduga vin.
  4. Se descopera si se mai lasa 5 minute.

Pofta buna!

fripturademiel

8 Comments

  1. Credinta, liniste si multa iubire. Paște Fericit!

  2. Fie ca lumina Sfanta a Invierii sa iti umple sufletul si viata de bucurie. Un Paste fericit, cu deplina sanatate, dragoste si armonie, belsug si implinirea tuturor dorintelor!

  3. Sarbatori fericite! 🙂

  4. Paste fericit tie si familiei!Pupici.

  5. Your lamb looks succulent, juicy and delicious! Great job!

  6. Am facut o pulpa de miel dupa reteta ta . A iesit delicioasa .
    Multumesc.

  7. bucatarmaniac

    Va multumesc tuturor. Lala ma bucur ca ti-a placut. Sunt onorat!

  8. Lia Maria Grozi

    Sarbatori fericite !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*