Ingrediente
- o pulpa de miel,
- 2 morcovi,
- o telina mica,
- un ardei gras,
- o caciulie de usturoi,
- un pahar de vin alb,
- sare, piper,
- maghiran,
- boabe de mustar.
Cum se face
- Pulpa se pune intr-o cratita sau tava, impreuna cu legumele taite rondele, se sareaza, se condimenteaza cu piper maghiran si boabe de mustar.
- Se pune paharul de vin si jumatate de cana cu apa. Se acopera cu un capac sau cu folie de aluminiu si se pune la cuptor la foc mic cca 2, 5 h.
- In timp ce sta la cuptor verificam din cand in cand. Daca mai este nevoie se mai aduga vin.
- Se descopera si se mai lasa 5 minute.
Pofta buna!
Credinta, liniste si multa iubire. Paște Fericit!
Fie ca lumina Sfanta a Invierii sa iti umple sufletul si viata de bucurie. Un Paste fericit, cu deplina sanatate, dragoste si armonie, belsug si implinirea tuturor dorintelor!
Sarbatori fericite! 🙂
Paste fericit tie si familiei!Pupici.
Your lamb looks succulent, juicy and delicious! Great job!
Am facut o pulpa de miel dupa reteta ta . A iesit delicioasa .
Multumesc.
Va multumesc tuturor. Lala ma bucur ca ti-a placut. Sunt onorat!
Sarbatori fericite !