DESERT

INGHETATA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA          
PRAJITURI, DESERT
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TORTURI
TORT 

8 comentarii:

  1. supperr!!!...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:):):):):):):):))

    RăspundeţiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RETETE FANTASTICE DE LA UN BUCATAR DOC ARADEAN,BRAVO,SI BAIATUL MEU ESTE BUCATAR INTR-UN RESTAURANT FT.CUNOSCUT IN ARAD!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
  2. bha varu esti un meseriash

    RăspundeţiȘtergere
  3. Buna,
    Am o mare nedumerire. De multe ori cand pregatesc prajituri imi raman crude in interior chiar daca se coc foarte bine in exterior. Nu stiu care e problema mai ales ca retele sunt bune ( testate ) preluate de la tn si refacute de prietene sau de mama. In consecinta eu gresesc undeva. Sa fie excesul de lichid? Cel mai des imi iese cruda painea de banana ( checul de banane), checul de lamaie, de ciocolata...si cam tot ceea ce implica mult lichid. Problema e ca depinde si de faina cantitatea de lichid care intra...atunci cum fac sa stiu cat lichid sa pun fara sa exagerez si sa stric minune de prajitura????
    Multumesc si sper sa ai un minut sa raspunzi!

    RăspundeţiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pare sa fie o problema de cuptor. Incearca sa dai focul mai mic si sa tii prajiturile putin mai mult la cuptor. O flacara mare coace doar la exterior, iar ce este in interior ramane necopt. in special pentru aluaturile umede este nevoie de foc mai mic si timp mai indelungat de coacere. Sper ca ti-am fost de ajutor! :)

      Ștergere
    2. Multumesc mult pentru raspuns. In general fac prajiturile la 180 grade dar voi incerca sa le fac la 170 grade. E cuptor electric...O duminica placuta!

      Ștergere
  4. sunt superbe mancarurile tale

    RăspundeţiȘtergere

Comentariile anonime, tendentioase sau care contin un limbaj neadecvat vor fi moderate.

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumim!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...