DESERT


PRAJITURI, DESERT
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

15 retete de turta dulce
17 retete de tiramisu
15 retete de salam de biscuiti si nu numai
Banane la gratar
Baigli
Baton de ciocolata
Biscotti
Biscotti cu alune de padure si caise uscate
Biscotti cu nuca, ciocolata si prune
Bombe sau prajituri din resturi de prajituri
Bomboane de zahar ars cu nuca
Briose cu ciocolata
Briose cu vanilie si ciocolata
Briose curcubeu
Briose frantuzesti
Brownie/ Negresa
Budinca de zahar ars
Ciocolata de casa / Baton
Choux a la cremme
Chec cu nuca
Chec rapid cu ciocolata
Chec cu visine
Chec simplu
Chec simplu cu cacao
Cheesecake
Cheesecake cu afine
Cheesecake cu branza de capra
Clatite americane
Clatite americane cu afine
Clatite pufoase cu cacao
Clatite cu mere
Cornulete fragde
Cornuri cu nuca
Cosulete cu nuca
Cozonac simplu
Cremes, Cremsnit, Kremschnit
Cupcakes cu ciocolata si crema de vanilie
Ecler
Flori de dovlecel prajite cu zahar
Foricele dulci
Fursecuri colorate pentru Mos Craciun
Fursecuri cu ciocolata
Fursecuri cu unt de arahide
Fursecuri "nuci" umplute cu crema de cafea
Gogosi
Gomboti cu prune- galuste cu prune
Gris cu lapte
Gutui si mere coapte cu unt
Lapte cu paine
Lapte de pasare
Ludaie coapta- dovleac copt
Mar cu biscuiti
Mere coapte umplute cu sos de vanilie
Madlene
Napolitane cu nuci si caramel
Nuci (fursecuri)
Orez cu lapte
Petit fours cu crema de lapte si cocos
Pandispan cu fructe (visine)
Papanasi
Papanasi cu pesmet
Peltea/ jeleu de gutui
Pere caramelizate in cognac
Pere fierte in vin
Pepene cu sirop de menta
Piersici
Pita uda cu zahar
Placinta cu piersici
Popcorn caramel
Prajitura cu ciocolata si goji
Prajitura cu branza dulce
Prajitura cu branza, zmeura si afine
Prajitura cu budinca si fructe
Prajitura cu coacaze, zmeura si crema de vanilie
Prajitura cu dovleac
Prajitura cu lamaie
Prajitura cu mac
Prajitura cu mere
Prajitura cu mure
Prajitura cu nutella
Prajitura cu nuca si gem de caise
Prajitura cu orez si lapte
Prajitura cu prune
Prajitura cu visine si crema de vanilie
Prajitura de ciocolata cu sos de ciocolata si migdale
Prajitura de cocos cu crema de vanilie
Prajitura rapida cu ciocolata si crema
Prajitura tavalita in nuca de cocos
Prajitura taraneasca cu visine
Prajiturele cu afine/ Bluebery cupcakes
Prajiturele cu nuca/cupcakes cu nuca
Prajiturele cu vanilie/ Vanilla cupcakes
Prajitura pandispan cu nuca
Prajiturele pentru copii
Rulada cu nuca si caramel
Salam de biscuiti
Salata de fructe de toamna
Salata de fructe in cuburi de pepene verde
Spirale cu mere si stafide
Spuma de capsuni
Strudel cu dovleac
Tarta cu banane si jeleu de lamaie
Tarta cu rubarba si cirese amare
Tarta de ciocolata cu cirese
Tarta tort cu capsuni
Tartelette cu crema de branza si fructe de padure
Tarta cu nectarine
Tarta cu fructe de vara
Tartelette cu mere
Tarta cu prune
Tiramisu
Turta dulce
TORTURI
TORT

Tort carte
Tort cu dulce de leche si smochine
Tort cu crema de ciocolata si migdale
Tort cu nuca
Tort de clatite cu budinca de vanilie
Tort fluture
Tort Hannah Montana
Tort My little pony
Tort negresa deghizata
Tort Princess
Tort tiramisu
Tort cu visine, jeleu si crema de iaurt
Tort Bucatar Maniac
Tort alb

8 comentarii:

  1. supperr!!!...:D:D:D:D:D:D:D:D:D:):):):):):):):))

    RăspundeţiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RETETE FANTASTICE DE LA UN BUCATAR DOC ARADEAN,BRAVO,SI BAIATUL MEU ESTE BUCATAR INTR-UN RESTAURANT FT.CUNOSCUT IN ARAD!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
  2. bha varu esti un meseriash

    RăspundeţiȘtergere
  3. Buna,
    Am o mare nedumerire. De multe ori cand pregatesc prajituri imi raman crude in interior chiar daca se coc foarte bine in exterior. Nu stiu care e problema mai ales ca retele sunt bune ( testate ) preluate de la tn si refacute de prietene sau de mama. In consecinta eu gresesc undeva. Sa fie excesul de lichid? Cel mai des imi iese cruda painea de banana ( checul de banane), checul de lamaie, de ciocolata...si cam tot ceea ce implica mult lichid. Problema e ca depinde si de faina cantitatea de lichid care intra...atunci cum fac sa stiu cat lichid sa pun fara sa exagerez si sa stric minune de prajitura????
    Multumesc si sper sa ai un minut sa raspunzi!

    RăspundeţiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pare sa fie o problema de cuptor. Incearca sa dai focul mai mic si sa tii prajiturile putin mai mult la cuptor. O flacara mare coace doar la exterior, iar ce este in interior ramane necopt. in special pentru aluaturile umede este nevoie de foc mai mic si timp mai indelungat de coacere. Sper ca ti-am fost de ajutor! :)

      Ștergere
    2. Multumesc mult pentru raspuns. In general fac prajiturile la 180 grade dar voi incerca sa le fac la 170 grade. E cuptor electric...O duminica placuta!

      Ștergere
  4. sunt superbe mancarurile tale

    RăspundeţiȘtergere

Comentariile anonime, tendentioase sau care contin un limbaj neadecvat vor fi moderate.

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumim!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...