Cum să faci crutoane de pâine- rețeta video

crutoane pt blog

Supele  sau supele-cremă sunt absolut delicioase dacă în ele adăugăm și crutoane crocante. Salatele de asemenea, devin  mai savuroase și mult mai interesnate. Crutoanele simple sau aromate sunt bune și de ronțăit în fața televizorului, în plus sunt foarte ușor de făcut acasă. Vedeți în rețeta video rapidă de mai jos:

Eu unul fac crutoane atunci când am pâine în plus, când e deja puțin uscată și nu o mai mănâncă nimeni. În felul acesta evităm să facem risipă și ne alegem cu niște crutoane declicioase.

Tot ce trebuie să faceți este să tăiați pâinea cubulețe, să le puneți într-o tavă și să le dați la cuptor pentru 10-15 minute la 150 de grade Celsius. Nu vrem să le ardem, doar să devină puțin aurii și să se usuce bine. Se poate folosi și pâinea proaspătă dacă vreți.

Pentru niște crutoane mai savuroase și mai aromate folosiți-vă imaginația și adugați ulei de masline, de susan, dovleac sau de orice alt fel vă place….sare, piper, oregano sau alte condimente după gustul vostru.

Poftă bună și nu uitați să vă abonați la canalul meu de Youtube, pentru a nu rata nicio nouă rețetă video!

One Comment

  1. am sa incerc nu am facut niciodata dar aveti mare dreptate multa paine se arunca pentru ca se usuca de ce sa nu facem crutoane usor de facut este ok am sa fac si eu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*