Mixer cu bol inox HMBR-300W Heinner- review și unboxing | video

Unii din voi o știți deja pe Mojito. V-am mai povestit de ea pe facebook sau instagram.  Ea nu poate să lipsească niciodată când deschidem o cutie. Cutiile sunt preferatele ei. O să o mai vedeți pe aici, cu siguranță, mai ales că vom continua seria de unboxing.

În orice bucătărie e nevoie de un mixer. Desigur am putea trăi și fără dar ar fi mult mai greu. Unele creme sau maioneze ies mult mai bine dacă sunt mixate decât dacă sunt amestecate manual, sunt sigur că ați observat diferența. În plus cu ajutorul unui mixer, totul durează mult mai puțin.

Am primit pentru testare de la Heinner mixerul cu bol de inox HMBR-300W, un fel de variantă mai mică și mai puțin costisitoare a unui mixer planetar. Desigur nu  ne putem aștepta să aibă puterea acestuia din urmă, dar per total am fost plăcut surprins. Materialele din care este confecționat sunt de bună calitate, iar finisajele sunt foarte ok. Mă așteptam să fie mult mai ușor, dar componentele din interior îi dau ceva greutate (mecanism și motor), ceea ce e un lucru bun. 

Bolul de inox care se învârte în sens invers paletelor asigură amestecarea uniformă. Este foarte ușor de folosit. Nu cred că mai trebuie să menționez că faptul că are un suport ușurează mult treaba, pentru că nu trebuie să îl țineți în mână, un lucru extrem de util atunci când facem maioneză de exemplu și trebuie să turnăm mereu câte puțin ulei, sau pregătim o cremă la care trebuie tot timpul adăugat câte ceva.

Mixerul se poate lua de pe suport și se poate folosi și în mână dacă aveți nevoie, eventual pentru a mixa ceva care deja se află în alt vas.

La 300 W îl recomand pentru fișcă, creme, maioneze, sosuri și aluaturi moi și ușoare cum sunt compoziția de pankakes sau cea pentru choux.

Este foarte ușor de curățat. Paletele și bolul se spală foarte ușor  inclusiv în mașina de spălat vase, iar restul (mixerul propriu zis și suportul se șterg cu o lavetă umedă după ce desigur, aparatul a fost scos din priză.

Caracteristici principale: Bol rotativ din inox 3.4L ; Palete și teluri din inox ; 300W putere și 5 viteze + funcție TurboButon de blocare ; Alimentare: 220-240V~50/60Hz

Spune-ne parerea ta