Mașina de tocat Heinner Charm MG1500TA-GR – review și unboxing video

Înainte să cumpăr un  aparat eletrocasnic, citesc review-uri, păreri și mă uit la video-urile disponibile pe youtube, să văd cum arată, ce conține pachetul, cum se montează etc.  Pentru că bănuiesc că și voi faceți la fel, m-am gândit că o rubrică de review-uri și/sau unboxing vă va fi utilă.

Mojoto, pisica noastră este întotdeauna fericită când primește cutii noi, așa că ajută întotdeauna la despachetat. Probabil că o s-o vedeți și pe ea destul de des în video-urile acestea. 
Zilele acestea am primit în teste Mașina de tocat Heinner Charm MG1500TA-GR. Este un aparat care poate fi de mare ajutor în bucătărie, potrivit pentru uz casnic, cu un raport corect calitate-preț.
Mașina de tocat, e foarte utilă atunci când vrei să știi ce fel de carne pui în chiftele sau sarmale. Folosesc o astfel de mașină de tocat de câțiva ani  și nu mai cumpăr deloc carne gata tocată, iar acest lucru a fost un mare câștig pentru mine și familia mea, pentru ca în primul rând, știu că ceea ce pun în mâncare este proaspăt și de bună calitate.
Mașina de  tocat Heinner Charm MG1500TA-GR vine cu ceva în plus, și anume cu accesoriile pentru făcut bulion. Acestea  se pot folosi chiar și pentru făcut suc din alte fructe sau legume mai tari, cum sunt morcovii sau merele.  Este ușor de curățat și întreținut. După ce o folosiți trebuie doar să spălați accesoriile din față care sunt ușor detașabile și rezistente și să ștergeti corpul principal cu o laveta sau un șervețel de bucătarie.

Nici accesoriile pentru cârnați nu lipsesc și sunt foarte utile, mai ales dacă vreți să mâncați cu adevărat sănătos și să faceți totul în casă.

Gândiți-vă ce sunt ardeii umpluți, sarmalele, ragu-ul pentru spaghete și câte și mai câte… dacă veți toca voi înșivă carnea. Și nu uitați de sosuri delicioase sau supă de roșii proaspete.

3Comentarii

  1. ADRIAN Azamfirei

    Aceasta masina de tocat se preteaza foarte bine la o LASAGNA putand fi folosita atat la tocat carnea cat si la prepararea sosului de rosii folosit in reteta…….
    Se poate folosi de asemenea cu succes la prepararea cu succes a unei MUSAKA turcesti folosin de asemenea masina de tocat la tocat carnea cat si la prepararea sosului de rosii aferent retetei…….
    Are totusi un dezavantaj : STARNESTE INVIDIA VECINILOR !!!

  2. Musaca, ardei umpluți, perisiare, sarmale

  3. As face sarmale.ardei umpluți, cârnați ,chiftele si multe alte bunătăți pentru familia mea.

Spune-ne parerea ta