Se apropie sezonul sarmalelor, al chifteluțelor, musacalelor și a altor delicioase mâncăruri cu carne tocată. De aceea e bine să fim pregătiți. Pentru că prietenii noștri de la Heinner știu că că cele mai bune ingrediente sunt cele proaspete, vă vin în ajutor oferind unuia dintre voi MAȘINA DE TOCAT CHARM MG1500TA-GR. Eu am încercat-o deja și o puteți vedea în video de mai jos.
O puteți primi și voi cadou dacă îmi răspundeți la următoarea întrebare:
Care sunt rețetele voastre preferate la care aveți nevoie de mașina de tocat?
Lăsați răspunsul într-un singur comentariu, aici, pe blog până în data de 30 Septembrie 2017 ora 23,59. Câștigătorul/ câștigătoarea va fi anunțat/ă în data de 1 octombrie 2017
Premiul va fi acordat prin tragere la sorți cu random.org și se trimite doar pe teritoriul României. Vom anunța câștigătorul pe blog și la adresa de e-mail cu care se înscrie. Adresa de e-mail se va lăsa doar în căsuța destinată și nu va fi făcută publică. Câștigătorul va avea la dispoziție 48 de ore în care să ne răspundă. Dacă nu o va face considerăm că e-mailul nu a fost valid și facem o nouă extragere.
Caracteristici principale ale mașinii de tocat:Putere: 1600W, Accesoriu de rosii, Capacitate de tocare: 2kg/min, Accesoriu pentru carnati, Functie reverse, Trei site de taiere, Cutit din inox, Nivel de zgomot: 89 dB
Mi-as dori masina pentru a prepara “Prajitura cu carne tocata”. Ingrediente pentru umplutura : 3 cepe tocate cat mai marunt, 400 grame carne si condimente ,dupa gustul fiecaruia.Pentru aluat : 2 oua, o cana faina,un vf .cutit sare, o l-ta bicarbonat si o cana de smantana sau chefir. Cu iaurt nu iese la fel de buna.
Preparare : se amesteca smantana cu bicarbonatul si se lasa 5 minute sa se linisteasca.Se adauga ouale batute,sarea si faina si…. e gata aluatul.Trebuie sa fie mai gros ca aluatul de chec.
Se amesteca apoi carnea cu ceapa . Se ia o tava de 3-4 litri , se unge, se toarna jumatate din aluat pe fundul ei , apoi se pune carnea , astfel incat sa fie intinsa uniform pe toata tava. Se toarna peste carne si restul de aluat. Se coace la 180-200 grade cca 40 minute.
Da ‘ la cate nu-ti trebuie o masina de tocat : carnati de casa ,carne de vita pt spaghetti , caltabos ,chiftelute ! Ooh ,chiar mi-e a venit pofta ! Poate …!
Mașina de tocat carne mi-ar ușura munca pentru a face chifteluțe, musaca greceasca, Pastitsio, cârnații tradiționali din Halkidiki cu coji de portocale, sarmale, perisoare pentru supa Giouvarlakia , spaghete Bolognese și multe alte rețete grecești ori românești pe care deseori le gătesc.
Mi-as dori masina de tocat pentru a putea prepara mai usor mancarurile care contin carne tocata : sarmalute , ardei umpluti ,chiftele , perisoare , musaca , lasagna , carnati si bineinteles nelipsitul suc de rosii facut in casa pe care il prepar in fiecare toamna.
Eu gatesc multe preparate cu piept de pui sau de curcan ca nu am voie carne de porc. Pentru sarmale, chiftele, rulade din acest tip de carne mi-ar fi de folos.
Pe primul loc este clar lasagna. O alta reteta foarte apreciata la noi in casa este placinta cu carne. Ne mai place foarte tare musacaua de vinete, apoi ciorba de perisoare (de pui) dreasa cu smantana, chiftelutele marinate, sosul Ragu pentru paste si multe, multe altele. Spre exemplu, sotul meu spune ca fac cei mai buni ardei umpluti din lume. Nu e chiar asa dar imi ies buni de fiecare data. Apoi sucul de rosii……nu gatesc niciodata cu altceva decat cu suc facut de mine. Ah, da, anul asta am facut pentru prima data nectar de caise, de pere si de piersici……spun asta pentru ca am folosit la prepararea lui masina de rosii, cea clasica de mana. A iesit o minune! :)))
Sarmalele , carnati de casa si carne tocata a pt piftele Mi ar usura munca of ca del Mic e la gradi ..,de tatsu nu mai zic ca imi cere sarmale romanesti in Germania.
O masina de tocat carne, buna, e de mare ajutor in orice bucatarie si pentru orice familie care adora sa gateasca sanatos, acasa! Ai intotdeauna alta siguranta cand si ce mananci!
Mi-ar placea sa prepar carnea tocata acasa (pentru parjoale, perisoare, sos ragu)! De asemenea, e foarte buna daca are si accesoriu pentru prepararea sucului de rosii / bulionului!
Ce sa mai zic de carnatii facuti in preajma sarbatorilor de iarna, de napolitanele umplute cu crema de rahat, lamaie si unt, de biscuitii fragezi cu untura…E buna la orice…
Hmmm,sunt cam multe retetele la care as folosi-o….de la gustoasele musacale de cartofi,vinete,dovlecei…la sarmalele in foi de varza murata,sarmalutele in foi de vita,frunze de stevie…la ardei,rosii,dovlecei,ceapa,vinete umplute ,la piureul de cartofi,telina…ciorba de persoare a la grec ,la zacusca de rosii,de vinete,bulion,pasta de rosii cu usturoi,la diferite umpluturi pentru muschiuletul de porc sau pui,de chiftele,carnati sau mici ce sa mai zic?
Multumesc pentru concurs,o zi superba va doresc!
As folosi aceasta minunata masina de tocat pentru a gati parjoale moldovenesti , sarmale , carnati de casa , carne tocata pentru paste , pentru perisoare in bors .
Tot ce inseamna tocatura imi fac singur acasa: carnati, mici, sarmale, chiftele. Mi-ar fi de mare folos masina de tocat electrica ca sa nu mai pierd calorii dand la manivela la cea de pe vremea bunicii.
Rețetele mele preferate la care am nevoie de mașina de tocat:
– sarmale
– ciorba de perisoare
– musaca
– cârnați de casa in sezonul rece
– rosii umpluti cu carne.
Imi doresc sa castig si va multumesc pentru particip l
De la preparate din carne la prajituri, de la prepararea legumelor pentru sosuri de toamna sau alte retete pentru camara, masina de tocat este indispensabila in bucatarie. Un ajutor pretios.
Imi plac foarte mult preparatele, in care se foloseste carnea tocata: chiftelute, musaca, ardei, dovlecei, rosii umplute, sarmalute in foi de varza sau de vita, carnati. Mi-ar fi foarte utila aceasta masina de tocat, mai ales ca sunt pensionara si nu-mi premit sa cumpar una.
Mi.ar fi utila in bucatarie,folosind.o la pregatirea multor rețete cum ar fi:
Sărmăluțe,plăcintă cu carne, chiftele, musaca,ardei umpluți,perișoare.
O mai pot folosi si la tocarea legumelor pt zacuscă
O mai pot folosi la pregatirea biscuiților de casă pe care ii fac ff des copiilor mei.
As avea nevoie de masina de tocat carne pentru chiftele si lasagna pe care i-o prepar sotiei. E reteta ei preferata si i-o prepar cu drag de fiecare data.
Chiftelutele , ele trebuie sa fie condimentate bine. Cantitatea ideala de sare este de o lingurita la 450 g de carne.erburile aromatice sunt cele care dau savoare chiftelutelor. Fara ele, vei obtine niste burgeri simpli. Nu te limita la patrunjel si busuioc. Combina cu incredere, si dupa gust, menta, oregano si maghiran. Un praf de nucsoara va desavarsi aroma.Ierburile aromatice sunt cele care dau savoare chiftelutelor. Fara ele, vei obtine niste burgeri simpli. Nu te limita la patrunjel si busuioc. Combina cu incredere, si dupa gust, menta, oregano si maghiran. Un praf de nucsoara va desavarsi aroma.Cand faci chiftelute, toate ingredientele se pun in vas in acelasi timp, apoi se amesteca folosind degetele. Astfel, carnea nu se va zdrobi.Chiftelutele trebuie sa fie prajite bine pe ambele parti. Pentru a evita sa se lipeasca una de cealalta si sa ramana marginile crude, cand le pui in uleiul incins, departeaza-le usor cu o paleta. Aplica aceeasi metoda si in cazul chiftelutelor cu sos.Si sarmalele-mi plac mai ales dupa aceata reteta-400 g carne tocată de porc
200 g carne tocată de vită
4 felii şunculiţă afumată
1 ceapă
1 lingura ulei
1 ceasca orez
200 ml suc de roşii
sare
piper proaspăt măcinat
câteva boabe de piper
mărar proaspăt sau uscat
cimbru (opţional)
1 cana zeamă de varză
14-15 foi varză murată
ardei iute sau boia de ardei. Se amestecă toată carnea tocată, apoi se adaugă orezul şi ceapa călite în ulei, sucul de roşii, şunculiţa tăiată cubuleţe, sare şi piper. Pentru că varza murată este sărată, nu trebuie să se adauge prea multă sare.
2. Varza murată se spală de câteva ori în apă rece şi se lasă la scurs. Se iau apoi câte două foi de varză şi se umplu cu compoziţia de carne, astfel încât să se obţină sarmale mari, care se servesc câte una la fiecare porţie. Se aşază într-un vas cu fundul mai gros, peste un strat de varză tocată. Se presară mărarul tocat, câteva rămurele de cimbru şi boabele de piper, apoi se toarnă zeamă de varză îndoită cu apă fierbinte cât să acopere sarmalele.
3. Se pun la foc mjlociu, iar după primele clocote se reduce focul la minim şi se lasă să fiarbă aproximativ două ore. Se pot pune şi la cuptor o jumătate de oră. Se servesc fierbinţi cu ardei iute sau boia de ardei.
Mi-ar face o deosebită plăcere să câştig această maşină de tocat pe care i-aş oferi-o drept cadou mamei mele pentru că urmează să-şi aniverseze ziua. Cu siguranță i-ar plăcea pentru că i-ar fi mai uşor să ne prepare bucatele ei delicioase precum sarmale, ardei umpluți etc.
Masina de tocat e necesara pentru pregatirea carnii pentru ciorba cu perisoare, sarmalute si ardei umpluti si, desigur, delicioasele parjolute moldovenesti 🙂
M as bucura din suflet sa câștig aceasta mașină,de sărbători când tai porcul trebuie sa dau carnea prin mașină de tocat pt sarmale și perișoare, însă am o masina de tocat veche, care trebuie sa dau la.manivela, este un chin…sper sa câștig aceasta mașină pt a mi ușura munca
Chiar mi-ar fi de folos aceasta mașină de tocat ca soțul meu e înnebunit după cârnăciori si ori de cate ori dorește trebuie sai fac, alte rețete care le fac des sunt sarmale, musaca , pârjoale
Imi doresc foarte mult masina pentru a-mi usura munca in bucatarie.Astfel pot prepara mai usor carnatii,toc carnea pentru chiftele si bineinteles pentru sarmalute care sunt preferatele familiei.
Mama mea este fan chiftele ,am deja Heiner masina de tocat pe care nu o mai poate folosi pt ca s- a stricat o garnitura ceva si nu am de unde sa o cumpar . asa caaaa imi doresc aceasta masina de tocat sa fac chiftelele preferate ake mamei
Perisoare din carne de pui pentru puiul meu, perisoare din carne de porc, sarmale, carnati, caltabos, toba, lebar, cremvursti de casa. Mi-ar fi de mare ajutor pentru ca sunt in criza de timp pereu…
Daca este vorba de reteta preferata… fara indoiala ardeii umpluti ocupa primul loc, insa pe langa acestia foarte des o sa o folosesc la chiftelute si ciorba de perisoare in cazul in care se intampla sa am noroc
Ciorba de perișoare, chiftele, ardei umpluți. Mi-ar fi de mare folos aceasta mașina de tocat deoarece nu am încredere în carnea gata tocata de la hypermarket și prefer sa cumpăr carne macra și sa o toc manual cu doua cuțite simultan. Acest lucru este posibil doar în cazul cărnii de pui. Pentru cea de porc trebuie sa merg la măcelărie acolo unde exista mașina de tocat. Ar fi ideal sa o pot toca acasă!
In fiecare casă o maşină de tocat carne ! Motto-ul meu pentru preparate gustoase si arătoase . Gustoase pentru că imi aleg carnea in functie de preparat si mi-o toc singură, arătoase pentru că în preparatul meu va fi doar carne, nu zgârciuri,pielițe si grasime.
Mmmm, prima rețetă va fi cea de sarmale. Fierb o mamaliguța lângă, smantanica si ardei iute.
Apoi o ciorbă de perişoare. Perişoare fine şi bune de tot.
Spaghete cu carne tocată, preferata băieților mei. Da,da, voi recupera tot ce-am pierdut decând masina mea de tocat carne s-a stricat.
Buna, s-ar putea sa-ti fac pofta,dar ma risc 🙂
Pai ..in primul rand as folosi-o la tocat carnea pentru sarmalute,chiftele si carnati…deocamdata doar atatea stiu sa fac..sunt noua intre ale bucatariei 😀
As folosi masina de tocat pentru a prepara : carnati de casa , sarmalute , parjoale , cighir , drob si chiar as mai face ceva zarzavat pentru iarna . Inca sunt preturi bune in piete .
Pai tot vine Crăciunul nu?tăiem porcul,facem cârnați… tobă… caltaboș…sarmale….vorbită de perișoare…. Chiar as avea nevoie de o astfel de mașină de tocat acasă…
Aceasta masina de tocat imi este de folosinta foarte mult pentru:carnati, drob, chiftele, sarmale, ardei umpluti , caltabosi, leber si rosii pentru bulion
Buna, pana la mancaruri gustoase e sezonul de sucuri de rosii , bulion si nelipsita zacusca, apoi vine taiatul porcului si multe predatiri traditionale.
Sarmalute, piftelute, perisoare pentru ciorbita, musaca, vinete manastiresti umplute, sos pentru spaghete, placinta cu carne tocata, carnati de casa, lasagna, zacusca de peste și cam toate cele scrise anteruior, dar din peste (multumesc tanti Anfisa pentru retete)… O bunatate !!!! Doar sunt moldoveanca gospodina, nu?…
woooow, dar cate rețete nu sunt cu carne tocata, mi_e greu să numesc o singură rețetă, de sărbători trebuie carnea tocata pt sărmăluțe și cârnați , caltabosi, familia mea mai prefera musaca, ciorba de perișoare, chifteluțe ….
dar mașină de tocat se mai multe folosi și la tocat legume 😉
Deobicei imi place sa petrec timp in bucatarie, dar mai ales la final, cand imi vine sotul acasa si imi spune ca ii place ce am gatit. De obicei lui ii plac ardeii umpluti, ceorba de perisoare, musaca, chiftele sarmale. Etc.
Chiar duc lipsa de o masina de tocat carne.
As folosi o la tocat carne, maruntit nuci, si chiar legumele pentru pregătirile de iarnă.
As face sarmalele tradiționale, chiftelute cu sos, ciorbita de perisoare, si o prăjiturică cu glazura de nuci. ❤
As avea nevoie de aceasta masina de carne la prepararea urmatoarelor retete: burgeri de casa, ciorba de perisoare,chiftelute marinate, sarmale in foi de vita/varza, musaka , paste bolognese, carnati si ardei umpluti…numai delicii culinare, unde o masina de tocat profesionala ar usura munca oricarui/ei bucatar/bucatareasa.,inclusiv a mea 😉
O masina de tocat minunata pentru tocat carne. Din aceasta carne putem face chiftele, sarmale, umplutura pt paste bolognese, ardei umplut, carnaciori. Multumesc.
Trandafir din carne Reteta : 800 g carne tocata – 1 ceapa – 2 oua + 2 galbenusuri pentru uns – 7 linguri lapte – 150 g cascaval – 150 g telemea – 2 linguri pasta rosii (1rosie) – 6 linguri ulei – 300 g faina – 1 praf de copt – patrunjel – piper – cimbru Amesteci branza cu laptele si uleiul. Adaugi faina si praful de copt peste compozitia de branza. Intizi aluatul intr-o foaie subtire, peste care intinzi carnea tocata ce a fost amestecata cu ceapa taiata marunt, cascavalul ras, ouale batute, piper, cimbru si pasta de rosii. Formezi o rulada pe care o tai in cateva bucati egale (depinde cum ai tava de larga). Ungi cu galbenus si lasi in cuptorul preincalzit la 180 C pentru aproximativ 40-50 minute.
Cu masina de rocat,
Am multe de preparat,
Carnita o toc usor,
Si ma apuc de gatit cu spor
Sarmalute si chiftele
Carnaciori si bolognese,
Musca si mititei,
Perisoare cate vrei,
Si tot felul de bucate,
Cu masina de tocat le voi face pe toate!
Cu mașina de tocat carne se fac multe…rețetele mele preferate sunt: musaca de cartofi cu carne, chifteluțe marinate cu piure de cartofi și paste Bolonese cu carne tocată și sos de roșii!
Super concurs.
De mare ajutor masina de tocat carne.Preparatele cu carne tocata sunt multe.
Eu o folosesc in special la prepararea retetelor de sarmale,carnati,rulade aperitiv,chiftelute,pate.
Dar mai sunt multe altele.
As avea nevoie de masina pentru a pregati sarmale cu bucati de slana deasupra, bors de perisoare, parjoale cu sos si alte bunataturi din carne tocata. Multumesc ^^
Prin burtica bătrânei mele mașină de tocat, au trecut carne de porc, de vită, de curcan- pentru sarmale, cârnați, lasagna, musacale, sau chiftele.
Au trecut bucăți de ardei gras, țelină, păstârnac, gogoșari și roșii pe care le-am pus talmeș-balmeș în pungi și apoi le-am congelat pentru iarnă.
Am folosit-o și încă o mai folosesc, deși e tare bătrână și cam neputincioasă la cei (max) 300W ai ei.
Aceasta masina de tocat mi-ar fi de un real folos in pregatirea unor mancaruri traditionale ca: sarmale, ciorba de perisoare, chiftelute, dar si la prepararea carnatilor sau pentru a gati cea mai buna musaca ori lasagna. Yummy…
Ardei umpluți, ciorba de perisoare, cârnați de casa, sarmale, chiftele , paste cu carne tocată…, m-as bucura sa o câștig pentru ca am nevoie de o mașină buna de tocat carne.
carnea tocata(Porc,vita sau pui) cu aceasta masina o voi folosi ca topping la pizza,precum umplutura la (sarmale,dovlecei,vinete) la delicioase chiftele,perisoare cu care voi face ciorba
🍓Salvează rețeta de Tiramisu cu Banane- Episodul 5 din seria #100tiramisu
Se potrivesc foarte bine bananele cu gustul minunat al cafelei și crema catifelată de mascarpone! Super simplu de făcut, după rețeta originală, fără frișcă! Se prepară la fel de repede cum dispare din farfurie 😜Ingrediente (pentru 2 caserole) :
✅4 gălbenușuri de ou
✅200 ml cafea espresso neîndulcită
✅15-20 pișcoturi
✅500 g mascarpone
✅70 g zahăr ( praf sau tos)
✅3-4 linguri cremă de fistic
✅1 linguriță cacao
✅2 bananeMod de preparare:1️⃣Pregătim 200 de ml de cafea tare, fără zahăr și o lăsăm la răcit. În funcție de cât de multă cafea absorb pișcoturile este posibil să aveți nevoie de o cantitate ceva mai mare.
2️⃣Mixăm gălbenușurile de ou cu zahărul la viteză medie, până când acesta din urmă se topește și compoziția se deschide la culoare (vezi video)
🐣Dacă vă este teamă de gălbenușuri crude, crema se poate pasteuriza pe baie de aburi. Adică puneți bolul cu cremă de gălbenușuri si zahăr deasupra unei oale cu apă care fierbe și amestecați continuu până se încălzește. Nu trebuie să treacă de 70-75 ° C, altfel se transformă în omletă. Lăsați la răcit înainte să amestecați cu mascarpone.3️⃣Adăugăm în cremă toată cantitatea de mascarpone și mixăm la viteza cea mai mică, doar atât cât să se omogenizeze compoziția.
4️⃣Înmuiem pișcoturile în cafea, doar o secundă, pentru că sunt foarte fragile și se vor rupe dacă absorb prea multă cafea, apoi le așezăm într-un strat într-un vas. (tavă, caserolă etc)
5️⃣Așezăm deasupra 1 treime din crema de mascarpone, felii de banane și încă o treime din cremă.
6️⃣Adăugăm încă un strat de pișcoturi înmuiate în cafea, apoi restul de cremă, iar la final pudrăm cu cacao.Se lasă cel puțin 2 ore la frigider și se servește rece!
Enjoy!#tiramisu #italianrecipe #italianfood #italianstyle #tiramisulover #reteteusoare #reteterapide #retetsimple #bucatarmaniac #easyrecipe
➡️ Am făcut o salată de conopidă coaptă cu dressing delicios! Trebuie să încercați neapărat!Ingrediente:
500 g conopidă
1 linguriță muștar
10 ml suc de lămâie
30 ml ulei nucă presat la rece (sau ulei de măsline)
frunze de pătrunjel
1 linguriță miere
30 g sâmburi de nuci
Sare, piper
1 lingură ulei de floarea soareluiMod de preparare:
1. Conopida se desface în bucăți mici și se stropește cu ulei de floarea soarelui. Se condimentează cu sare și piper, apoi se așază într-o tavă pe hârtie de copt.
2. Se dă la cuptor, la 180° pentru 10 minute, sau până când se rumenește ușor.
3. Miezul de nucă se prăjește 1-2 minute într-o tigaie.
4. Se prepară vinegreta, mixând sucul de lămâie cu uleiul de nucă presat la rece, cu mierea, muștarul și frunze de pătrunjel tocate foarte mărunt. Se adaugă sare și piper după gust.#salad #cauliflower #vegan #fasting #post #retete #retetesanatoase #retetesimple #reteterapide
➡️ Am făcut cele mai fragede pogăcelele cu jumări! Nu sunt greu de preparat, dar au nevoie de puțină răbdare.Ingrediente:
✅550 g făină
✅1 plic drojdie uscată (7 g)
✅2 lingură untură
✅200 ml lapte călduț
✅1 linguriță zahăr
✅1linguriță sare
✅300 g jumări
✅sare, piper, chimen
Mod de preparare:
1️⃣ Am amestecat drojdia uscată cu făina. Am mixat faina cu untura, apoi am adăugat sarea, zahărul, laptele și oul. Am mixat din nou câteva minute, până când s-a legat aluatul.
2️⃣ L-am lăsat la dospit până și-a dublat volumul. Între timp am mixat jumările în robotul de bucătărie, cu sare și piper după gust, până când am obținut o pastă.
3️⃣ Am întins aluatul și la-m uns cu jumătate din pasta de jumări. L-am împăturit și l-am pus la frigider pentru aproximativ 20 de minute. (vezi video)
4️⃣ Am repetat procedura de mai devreme, adică am întins din nou aluatul, l-am uns cu restul de pastă de jumări și l-am împăturit din nou.
5️⃣ După alte 20 de minute la frigider, l-am întins pentru ultima dată.
6️⃣Cu ajutorul unui pahar am decupat pogăcele pe care le-am uns cu gălbenuș de ou.
Deasupra am presărat semințe de chimen și le-am dat la cuptorul preîncălzit la 180°C cu ventilație aproximativ 15 sau până când până au devenit aurii.Poftă bună!#pogacele #retete #retetesanatoase #retetesimple #bucatarmaniac #ovenbaked #baking #baker #bakery #romanian #reteteusoare
🟢Ad | Am făcut chifteluțe de dovlecei, crocante delicioase și aromate! Sunt foarte ușor de preparat și avem nevoie de doar câteva ingrediente.Ingrediente:
✅2 dovlecei
✅1 ou
✅3 fire ceapă verde
✅1 legătură mărar
✅1/2 plic condiment pentru chiftele Cosmin
✅50 g pesmet
✅50 g telemea
✅ulei pentru prăjitMod de preparare:
1️⃣. Am dat dovleceii pe răzătoarea mare, apoi am tăiat mărunt ceapa verde și mărarul. Am stors dovleceii și am aruncat zeama lăsată.
2️⃣Am pus totul într-un bol și am adăugat condiment pentru chiftele de la Cosmin. Miroase foarte bine și conține doar ingrediente naturale.
3️⃣Am mai adăugat ouă, pesmet și puțină brânză telemea. Am amestecat bine și am format chifteluțe pe care le-am prăjit în baie de ulei.
4️⃣Sunt gata când devin aurii și crocante! Sunt delicioase cu sos de iaurt, usturoi ți mărar!
Găsiți toate condimentele pe www.punegust.ro, iar rețeta e scrisă în descrierea clipului!
Poftă bună!@povesticufuchs #cosmincondimente #retete #retetesimple #reteteusoare #retetesanatoase #easymeals #easyrecipes
🍲Am încercat o rețetă grecească de plăcintă cu mălai și spanac. A ieșit incredibil de gustoasă și e super ușor de făcut! Crusta e crocantă, iar interiorul aromat și suculent. Am făcut-o cu leurdă, dar la fel de bine se poate face cu usturoi.Ingrediente:
✅250 g spanac proaspăt
✅3-4 fire de ceapă verde
✅1 legătură pătrunjel
✅1 legătură mărar
✅1 ou
✅150 g brânză proaspătă de vacă sau telemea puțin sărată
✅450 g mălai
✅90g făină
✅1 linguriță praf de copt
✅200 g iaurt grecesc
✅360 ml lapte călduț
✅Tava- 30 cm1️⃣Am tăiat mărunt mărar, pătrunjel, leurdă și ceapă verde. Se poate pune usturoi verde în loc de leurdă. Le-am pus într-un bol împreună cu spanacul, brânza, 2 linguri din iaurt, ou , sare și piper. Le-am frământat cu măna până când s-au amestecat bine.
2️⃣Am mixat mălaiul cu făina și praful de copt apoi am adăugat sare, restul de iaurt și mare parte din lapte. Am mai lăsat aproximativ 30-40 ml de lapte. În funcție de cât absoarbe mălaiul, posibil să mai aveți nevoie de puțin lapte.
3️⃣Am turnat jumătate din compoziție în tava unsă cu ulei de măsline. (eu am pus si hârtie de copt). Am adăugat umplutura.
4️⃣În compoziția rămasă am mai amestecat restul de lapte și am turnat-o deasupra. Am stropit-o și cu puțin cu ulei de măsline .
5️⃣Am dat plăcinta la cuptor la 180° C pentru aproximativ 50 de minute, fără ventilație până când s-a rumenit frumos!
Poftă bună!#greekrecipes #grrekpie #spanakotiropita #reteta #retetesanatoase #retetesimple #reteteusoare #malai #easyrecipes
🍓Salvează rețeta de Tiramisu cu fistic și căpșune- Episodul 4 din seria #100tiramisuEu am folosit o cremă de fistic cu 80% fistic și aproape deloc dulce. Se poate folosi orice cremă de fistic aveți, dar ajustați zahărul, dacă folosiți una mai dulce. Desigur cu cât mai mare procentul de fistic, cu atât mai bine. 100% fistic ar fi perfect. Căpșunele se potrivesc perfect cu gustul cafelei și aroma tiramisu-ului.
Mie îmi place mult experimentul acesta în care testez toate rețetele de tiramisu. Aștept părerile voastre!
Cantitățile sunt pentru 2 porții (2 caserole ca în video)Ingrediente:
✅4 gălbenușuri de ou
✅200 ml cafea espresso neîndulcită
✅15-20 pișcoturi
✅500 g mascarpone
✅70 g zahăr ( praf sau tos)
✅3-4 linguri cremă de fistic
✅1 linguriță cacao
✅câteva căpșuneMod de preparare:1️⃣Pregătim 200 de ml de cafea tare, fără zahăr și o lăsăm la răcit. În funcție de cât de multă cafea absorb pișcoturile este posibil să aveți nevoie de o cantitate ceva mai mare.
2️⃣Mixăm gălbenușurile de ou cu zahărul și crema de fistic la viteză medie. Dacă crema de fistic este foarte vâscoasă, e posibil să fie nevoie de 1-2 lingurițe de lapte sau apă. Sau crema de fistic se poate încălzi puțin, pe baie de aburi.
3️⃣Adăugăm în cremă toată cantitatea de mascarpone și mixăm la viteză mică.
4️⃣Înmuiem pișcoturile în cafea, doar o secundă, pentru că sunt foarte fragile și se vor rupe dacă absorb prea multă cafea, apoi le așezăm într-un strat într-un vas. (Mie mi-au ieșit doua caserole)
5️⃣Așezăm deasupra jumătate din crema de mascarpone, căpșune (tăiate în 4) apoi un nou strat de pișcoturi înmuiate în cafea.
6️⃣ Adăugăm apoi restul de cremă cu mascarpone, iar la final pudrăm cu cacao.Se lasă cel puțin 2 ore la frigider și se servește rece!
Enjoy!
🔺Important: rețeta nu este baby friendly, iar cei care nu suportă gălbenușul de ou crud pot să îl excludă din rețetă sau să îl bată împreună cu zahărul pe baie de aburi#tiramisu #italianrecipe #italianfood #italianstyle #tiramisulover #reteteusoare #reteterapide #retetsimple #bucatarmaniac #easyrecipe
🔰Salvează rețeta de hummus cu leurdă, de post, simplă și gustoasă, gata în doar câteva minute! Leurda proaspătă e cu vibe de primăvară, așa că musai să încercați!Am să revin și cu alte variante de hummus, pentru că v-a plăcut atât de mult rețeta de hummus cu iaurt pe care am postat-o recent, și ați spus acolo în comentarii că mai vreți și alte idei!Cantitățile pe care le voi scrie mai jos se pot ajusta în funție de gustul fiecăruia.🍎Ingrediente:
✅o conservă de năut (strecurată)
✅jumătate de legătură de leurdă
✅ 2 lingurițe tahini
✅1 lingură de ulei de măsline extravirgin (și încă puțin pentru pus deasupra)
✅sare,
✅zeama de la jumătate de lămâie
✅fulgi de chilli pentru decor (opțional)
✅4-5 linguri din apa în care a fiert năutul (din conservă)🍎Mod de preparare.
1️⃣ Se pun toate ingredientele într-un robot de bucătărie/ blender / chopper și se mixează până când se obține o cremă fină. Se potrivește gustul cu sare.
2️⃣ Când strecurați năutul, păstrați puțin din apa aceea. E nevoie să puneți câteva linguri în hummus, ca să devină cremos.
3️⃣ Pentru un hummus super-fin e nevoie dă îndepărtați coaja fiecărei boabe. Pe mine nu mă #wildgarlicrecipes deranjează, eu nu o îndepărtez.
2️⃣ Se servește cu ulei de măsline deasupra și cu fulgi de chilli sau boia.
🍎E minunat așa simplu, cu pâine proaspătă sau prăjită, cu lipii sau în wrap-uri cu carne. Se potrivește aproape cu orice.
———————————-
🇬🇧EN
Ingredients:
✅1 can of chickpeas (strained)
✅ save some water from the chickepeas can ( 5-10 tablespoons)
✅ wild garlic -a small batch
✅ 2 teaspoons tahini
✅1 tablespoon extra virgin olive oil (and a little more to drizzle on top)
✅ salt to taste
✅ lemon juice from half a Lemon
✅a little paprika or chilli flakes for decoration (optional)
🍎Preparation:
1️⃣ Place all ingredients in a food processor/blender/chopper and mix until a fine cream is obtained. Season to taste with salt and pepper (pepper is optional).
2️⃣ It is served with olive oil on top and a little paprika.Enjoy!#hummus #yogurt #greekyogurt #easyhummus #hummusrecipes #hummusaddict #easyrecipes #simplemeals #reteta #retetasimpla #reteterapide #bucatarmaniac #retete #leurda #leurdă #wildgarlic
🍀 Hai să facem cea mai delicioasă tartă cu gust de primăvară, cu spanac, brânză și multă ceapă verde! E simplu de făcut și se poate mânca atât caldă cât și rece!
(Ad)
Ingrediente:
✅ 5 foi de plăcintă (nu foietaj)
✅ 300 g brânză proaspătă de vacă
✅ 125 g spanac proaspăt
✅ 5 fire de ceapă verde
✅ 2 căței de usturoi
✅2 linguri de smântână (sau iaurt grecesc)
✅ mărar Cosmin
✅măghiran Cosmin
✅1 legătură mărar proaspăt
✅2 ouă
✅50 g unt topit
✅ Sare, piper după gust
✅1 lingură uleiDiametrul tăvii ( 26 cm)
1️⃣Am tăiat mărunt câteva fire de ceapă verde. Într-o tigaie am încins puțin ulei, apoi am adăugat usturoi, ceapa verde și spanacul. Le-am gătit doar puțin, cât să se înmoaie. Într-un alt vas am mixat brânză proaspătă de vacă, mărar uscat, măghiran, sare și piper după gust, mărar proaspăt , ouă, smântână și amestecul din tigaie.
2️⃣Într-un vas termorezistent uns cu unt , am suprapus câteva foi de plăcintă pe care le-am uns la rândul lor cu unt topit. La final am turnat în mijloc umplutura, iar marginile foilor le-am adunat spre interior și le-am uns și pe ele cu unt.
3️⃣Am dat totul la cuptor, la 170 °C pentru aproximativ 30 de minute.
Găsiți toate condimentele pe www.punegust.ro.Poftă bună!#cosmincondimente @povesticufuchs #punegust #spring #springtime #mancare #mancaresanatoasa #retete #retetesimple #reteteusoare #retetazilei #reteta
🍰Tiramisu Nutella e episodul 3 din seria #100Tiramisu.
Cu gust delicios de alune de pădure și ciocolată, e super ușor de făcut și e preferatul tuturor!
🍨Follow pentru mai multe rețete de Tiramisù!Rețeta de mai jos este pentru 1 porție de Tiramisù Nutella. Eu am făcut compoziție pentru 2 porții în clip, pentru că am filmat 2 rețete de Tiramisu.Ingrediente:
✅2 gălbenușuri de ou
✅100 ml cafea espresso neîndulcită
✅10-15 pișcoturi
✅250 g mascarpone
✅35 g zahăr
✅ un plic zahăr vanilat)
✅3-4 linguri NutellaMod de preparare:1️⃣Pregătim 200 de ml de cafea tare, fără zahăr și o lăsăm la răcit. În funcție de cât de multă cafea absorb pișcoturile este posibil să aveți nevoie de o cantitate ceva mai mare.
2️⃣Mixăm gălbenușurile de ou cu zahărul la viteză medie, până când acesta din urmă se topește și compoziția se deschide la culoare (vezi video)🐣Dacă vă este teamă de gălbenușuri crude, crema se poate pasteuriza pe baie de aburi. Adică puneți bolul cu cremă de gălbenușuri si zahăr deasupra unei oale cu apă care fierbe și amestecați continuu până se încălzește. Nu trebuie să treacă de 70-75 ° C, altfel se transformă în omletă. Lăsați la răcit înainte să amestecați cu mascarpone.3️⃣Adăugăm în cremă toată cantitatea de mascarpone și mixăm la viteza cea mai mică, doar atât cât să se omogenizeze compoziția.
4️⃣Înmuiem pișcoturile în cafea, doar o secundă, pentru că sunt foarte fragile și se vor rupe dacă absorb prea multă cafea, apoi le așezăm într-un strat într-un vas. (tavă, caserolă etc)
5️⃣Întindem deasupra un strat de Nutella, apoi jumătate din crema de mascarpone.
6️⃣Adăugăm încă un strat de pișcoturi înmuiate în cafea, apoi restul de cremă de mascarpone, iar la final pudrăm cu cacao și presărăm alune de pădure caramelizate și crocante (eu am luat alunele de la Lidl – raftul cu decorațiuni pentru prăjituri)
Se lasă cel puțin 2 ore la frigider și se servește rece!Enjoy!#100tiramisu #nutella #nutellalovers #nutellacake #tiramisu #italianrecipe #italianfood #foodporn #easyrecipes #foodreel #recipereels #recipeoftheday #bucatarmaniac #retete #retetesimple #reteterapide
Sarnaleeee, mezeluri de porc, cârnati!!
As avea nevoie de masina de tocat carne pentru fel si fel de retete de chiftele.
Perișoare, chiftele pentru copii !! Mi ar fi de mare ajutor această mașină , pentru a numai împrumută !!! Mulțumesc!!
Mi-as dori masina pentru a prepara “Prajitura cu carne tocata”. Ingrediente pentru umplutura : 3 cepe tocate cat mai marunt, 400 grame carne si condimente ,dupa gustul fiecaruia.Pentru aluat : 2 oua, o cana faina,un vf .cutit sare, o l-ta bicarbonat si o cana de smantana sau chefir. Cu iaurt nu iese la fel de buna.
Preparare : se amesteca smantana cu bicarbonatul si se lasa 5 minute sa se linisteasca.Se adauga ouale batute,sarea si faina si…. e gata aluatul.Trebuie sa fie mai gros ca aluatul de chec.
Se amesteca apoi carnea cu ceapa . Se ia o tava de 3-4 litri , se unge, se toarna jumatate din aluat pe fundul ei , apoi se pune carnea , astfel incat sa fie intinsa uniform pe toata tava. Se toarna peste carne si restul de aluat. Se coace la 180-200 grade cca 40 minute.
Retetele mele preferate la care am nevoie de masina de tocat sunt sarmalele,chiftele musaca si ciorbita de perisoare.
Pentru carnati, salam si bulion deoarece ne place foarye mult supa de rosii 🙂
Carnati- bineinteles si carne tocata pentru hamburgeri/ chiftelute
Chiftelute si ardei umpluti!
Pentru sarmale si carnati!
musaca
Sărmăluțe, cârnați, chifteluțe.
Cârnăciori și chiftele ! 🙂
pentru prepararea carnii de porc………la taierea porcului………si nu numai
Sarmale,chiftelute,carnati,suc de rosii si alte multe bunatati.
Da ‘ la cate nu-ti trebuie o masina de tocat : carnati de casa ,carne de vita pt spaghetti , caltabos ,chiftelute ! Ooh ,chiar mi-e a venit pofta ! Poate …!
Aș face musaca și chifteluțe.
as folosi masina pt a toca ,carnea de curcan pentru sarmale si chiftelute.
Parjoale,sarmale,perisoare,mici
Pentru carnatii, ce ii pregatesc in fiecare an cu tatal meu.
E foarte necesara o masina de tocat carne la preparat sarmale, ardei umpluti, perisoare, chiftelute, carnati, cartabosi, preparat bulion.
Sarmale, ardei-rosii-vinete-ardei umplute, lasagna, carnati, chiftelute, perisoare, mici, burgeri, paste cu carne tocata(oaie+vita+porc+vitel 😉 ), varza a la Cluj, musaca.
Pentru chiftele, ciorba de perisoare, paste cu sos din carne tocata, sarmale.
Mașina de tocat carne mi-ar ușura munca pentru a face chifteluțe, musaca greceasca, Pastitsio, cârnații tradiționali din Halkidiki cu coji de portocale, sarmale, perisoare pentru supa Giouvarlakia , spaghete Bolognese și multe alte rețete grecești ori românești pe care deseori le gătesc.
Vinete umplute cu carme de vita, jambon, busuioc , putin sos de rosii si branza de capra la cuptor.
Musaca ,sarmale ,chiftelute,carnati,perisoare.
Pentru cârnați, chiftele, burgeri.
Clar…sarmale! 🙂
Mi-as dori masina de tocat pentru a putea prepara mai usor mancarurile care contin carne tocata : sarmalute , ardei umpluti ,chiftele , perisoare , musaca , lasagna , carnati si bineinteles nelipsitul suc de rosii facut in casa pe care il prepar in fiecare toamna.
Carnati , sarmale , chiftele , musaca.
Orice preparat in care se foloseste carrne tocata, in plus pentru bulion.
Cu mașina de tocat Heinner aș pregăti ardei umpluți, sărmăluțe, cârnați, chiftele,drob și alte delicatese din carne tocată.
Placinte din foietaj cu carne tocata de pui si praz!
In general cel mai des gatesc chiftele si sarmale din carne tocata, deci pentru ele mi-ar prinde bine.
Ardei umpluti cu carne de curcan, ciorba de perisoare, placinta cu carne – reteta finlandeza!
Eu gatesc multe preparate cu piept de pui sau de curcan ca nu am voie carne de porc. Pentru sarmale, chiftele, rulade din acest tip de carne mi-ar fi de folos.
Pe primul loc este clar lasagna. O alta reteta foarte apreciata la noi in casa este placinta cu carne. Ne mai place foarte tare musacaua de vinete, apoi ciorba de perisoare (de pui) dreasa cu smantana, chiftelutele marinate, sosul Ragu pentru paste si multe, multe altele. Spre exemplu, sotul meu spune ca fac cei mai buni ardei umpluti din lume. Nu e chiar asa dar imi ies buni de fiecare data. Apoi sucul de rosii……nu gatesc niciodata cu altceva decat cu suc facut de mine. Ah, da, anul asta am facut pentru prima data nectar de caise, de pere si de piersici……spun asta pentru ca am folosit la prepararea lui masina de rosii, cea clasica de mana. A iesit o minune! :)))
Pt sarmale,carnati,chiftele,ardei umpluti
Sarmale, parjoale, carnati, sos de rosii si ardei.
Piftelele ,rulada din carne tocata si ardei umpluti… printre mancarurile preferate pt care am nevoie de masina de tocat
Sarmale, chiftele, carnati.
Sărmăluțele in foi de varza
Retetele mele preferate la care am nevoie de masina de tocat sunt sarmalele,chiftele musaca
Preferatele copiilor mei – sarmale si ardei umpluti.
As folosi-o la preparat carnati de casa.
Pentru sarmalute!
Chiftele,sarmale,carnati de casa.
Carnati, pasta de mici, sarmale
Sarmalele , carnati de casa si carne tocata a pt piftele Mi ar usura munca of ca del Mic e la gradi ..,de tatsu nu mai zic ca imi cere sarmale romanesti in Germania.
O masina de tocat carne, buna, e de mare ajutor in orice bucatarie si pentru orice familie care adora sa gateasca sanatos, acasa! Ai intotdeauna alta siguranta cand si ce mananci!
Mi-ar placea sa prepar carnea tocata acasa (pentru parjoale, perisoare, sos ragu)! De asemenea, e foarte buna daca are si accesoriu pentru prepararea sucului de rosii / bulionului!
Ce sa mai zic de carnatii facuti in preajma sarbatorilor de iarna, de napolitanele umplute cu crema de rahat, lamaie si unt, de biscuitii fragezi cu untura…E buna la orice…
Sarmalele , carnati de casa, musaca,ardei umplut si perisoare pentru ciorba.
Sarmalute,piftele ,perisoare,carnati-toate au nevoie de masina de tocat,un real ajutor.Multumim,
Pentru sarmale si carnati!
Pentru sarmale , chiftele , carnati de casa , perisoare , ardei umpluti .
Mi-ar fi utila la tocarea carnii pentru sarmale , perisoare , carnati , mici .
Sarmale, chiftele. Multumesc.
Mi-ar fi de ajutor in prepararea carnatilor , micilor , sarmalelor , a bulionului de rosii .
Sarmale , ardei umpluti , bulion , chiftele ,
Musaca , sarmale , chiftele , carnati , suc de rosii .
Carnati , mici , musaca , sarmale , bulion ( caci cu aceasta masina poti face si bulion ) .
Carnati de casa, musaca,ardei umpluti, perisoare, toba, sarmale, chiftele .
Sarmale, carnati si musaca
Chiftelute … As vrea sa pot reface consistenta perfecta si gustul celor facute de bunica mea.
Toate retetele care includ carnea tocata , sarmale , chiftelute , carnati si alte mezeluri facute in casa.
Cârnați cârnați si doar cârnați, ca doar vine iarna
Carne tocata pentru lasagne sau musaca.
sarmale, carnati, ardei umpluti
Eu sunt fan sarmale si imi place sa imi toc eu carnea cum vreau eu, mai mare. Pentru sarmale as vrea-o.
Pentru hamburger, mici, sarmale și multe altele.
Lasagna, musaca, chifteluțe, sarmale.
Hmmm,sunt cam multe retetele la care as folosi-o….de la gustoasele musacale de cartofi,vinete,dovlecei…la sarmalele in foi de varza murata,sarmalutele in foi de vita,frunze de stevie…la ardei,rosii,dovlecei,ceapa,vinete umplute ,la piureul de cartofi,telina…ciorba de persoare a la grec ,la zacusca de rosii,de vinete,bulion,pasta de rosii cu usturoi,la diferite umpluturi pentru muschiuletul de porc sau pui,de chiftele,carnati sau mici ce sa mai zic?
Multumesc pentru concurs,o zi superba va doresc!
As folosi aceasta minunata masina de tocat pentru a gati parjoale moldovenesti , sarmale , carnati de casa , carne tocata pentru paste , pentru perisoare in bors .
Sarmale si carnati!
Sarmale si musaca!
Tot ce inseamna tocatura imi fac singur acasa: carnati, mici, sarmale, chiftele. Mi-ar fi de mare folos masina de tocat electrica ca sa nu mai pierd calorii dand la manivela la cea de pe vremea bunicii.
Chiftele, musca si sarmale ;).
Rețetele mele preferate la care am nevoie de mașina de tocat:
– sarmale
– ciorba de perisoare
– musaca
– cârnați de casa in sezonul rece
– rosii umpluti cu carne.
Imi doresc sa castig si va multumesc pentru particip l
Sarmale,chiftele, cârnați, ardei umplut toate sunt preferatele familiei si aceasta masina mi_ar fi de ajutor in bucătărie.
Pentru prepararea sarmalelor, chiftelelor, a ardeilor umpluti ar fi grozav de buna aceasta masina de tocat!
De la preparate din carne la prajituri, de la prepararea legumelor pentru sosuri de toamna sau alte retete pentru camara, masina de tocat este indispensabila in bucatarie. Un ajutor pretios.
Imi plac foarte mult preparatele, in care se foloseste carnea tocata: chiftelute, musaca, ardei, dovlecei, rosii umplute, sarmalute in foi de varza sau de vita, carnati. Mi-ar fi foarte utila aceasta masina de tocat, mai ales ca sunt pensionara si nu-mi premit sa cumpar una.
Bineinteles sarmale si chiftele !!!
As avea nevoie de masina de tocat carne pentru sarmale.
Chiftele, sarmale, ardei umpluti, chec de carne.
sarmale, ardei umpluti cu carne, chiftelute
Mi.ar fi utila in bucatarie,folosind.o la pregatirea multor rețete cum ar fi:
Sărmăluțe,plăcintă cu carne, chiftele, musaca,ardei umpluți,perișoare.
O mai pot folosi si la tocarea legumelor pt zacuscă
O mai pot folosi la pregatirea biscuiților de casă pe care ii fac ff des copiilor mei.
sarmale,carnati,chiftele,ardei umpluti
Retetele mele preferate in care as folosi masina de tocat sunt:musaka,chiftele,perisoare,sarmale,dovlecei umpluti,ardei umpluti,lasagna!
As avea nevoie de masina de tocat carne pentru chiftele si lasagna pe care i-o prepar sotiei. E reteta ei preferata si i-o prepar cu drag de fiecare data.
Carnati!
As folosi masina de tocat pt prepararea carnatilor de casa, chiftelelor – preferatele fetitei mele si a sarmalelor.
Chiftelele si hamburgerii sunt preferatele mele care necesita carne tocata, deci utilizarea masinii de tocat.
Sarmale, musaca, dovlecei umpluti si chiftele.
Hmmm,dar sunt atatea retete pentru care am nevoie de carne tocata; de exemplu pentru perisoare,sarmale,ardei umplut,chiftele,sau delicioasa lasagna….
As folosi-o pentru prepararea chiftelelor,sarmalelor,caltabosilor.
As folosi mașina de tocat pentru sarmale, chiftele, ardei umplut, ciorba de perișoare
SARMALELE,CALTABOSUL SI SANGERETELE
Carnati si chiftele!!
Hamburger, dar si sarmale si musaca
Chiftelutele , ele trebuie sa fie condimentate bine. Cantitatea ideala de sare este de o lingurita la 450 g de carne.erburile aromatice sunt cele care dau savoare chiftelutelor. Fara ele, vei obtine niste burgeri simpli. Nu te limita la patrunjel si busuioc. Combina cu incredere, si dupa gust, menta, oregano si maghiran. Un praf de nucsoara va desavarsi aroma.Ierburile aromatice sunt cele care dau savoare chiftelutelor. Fara ele, vei obtine niste burgeri simpli. Nu te limita la patrunjel si busuioc. Combina cu incredere, si dupa gust, menta, oregano si maghiran. Un praf de nucsoara va desavarsi aroma.Cand faci chiftelute, toate ingredientele se pun in vas in acelasi timp, apoi se amesteca folosind degetele. Astfel, carnea nu se va zdrobi.Chiftelutele trebuie sa fie prajite bine pe ambele parti. Pentru a evita sa se lipeasca una de cealalta si sa ramana marginile crude, cand le pui in uleiul incins, departeaza-le usor cu o paleta. Aplica aceeasi metoda si in cazul chiftelutelor cu sos.Si sarmalele-mi plac mai ales dupa aceata reteta-400 g carne tocată de porc
200 g carne tocată de vită
4 felii şunculiţă afumată
1 ceapă
1 lingura ulei
1 ceasca orez
200 ml suc de roşii
sare
piper proaspăt măcinat
câteva boabe de piper
mărar proaspăt sau uscat
cimbru (opţional)
1 cana zeamă de varză
14-15 foi varză murată
ardei iute sau boia de ardei. Se amestecă toată carnea tocată, apoi se adaugă orezul şi ceapa călite în ulei, sucul de roşii, şunculiţa tăiată cubuleţe, sare şi piper. Pentru că varza murată este sărată, nu trebuie să se adauge prea multă sare.
2. Varza murată se spală de câteva ori în apă rece şi se lasă la scurs. Se iau apoi câte două foi de varză şi se umplu cu compoziţia de carne, astfel încât să se obţină sarmale mari, care se servesc câte una la fiecare porţie. Se aşază într-un vas cu fundul mai gros, peste un strat de varză tocată. Se presară mărarul tocat, câteva rămurele de cimbru şi boabele de piper, apoi se toarnă zeamă de varză îndoită cu apă fierbinte cât să acopere sarmalele.
3. Se pun la foc mjlociu, iar după primele clocote se reduce focul la minim şi se lasă să fiarbă aproximativ două ore. Se pot pune şi la cuptor o jumătate de oră. Se servesc fierbinţi cu ardei iute sau boia de ardei.
Retetele preferate in care am nevoie de masina de tocat sunt musaca,ardei umpluti,sarmale si chiftele.
Chiftelute din carne de porc si vită
Chiftele, sarmale si carnati
Chiftelute, sarmale, ciorba de perisoare
Musaca de cartofi cu carne tocata picanta de porc si drob de ficatei si pipote de pui.
Placinte cu mere sau gutui.
preferatele mele :sarmale
Mi-ar face o deosebită plăcere să câştig această maşină de tocat pe care i-aş oferi-o drept cadou mamei mele pentru că urmează să-şi aniverseze ziua. Cu siguranță i-ar plăcea pentru că i-ar fi mai uşor să ne prepare bucatele ei delicioase precum sarmale, ardei umpluți etc.
chiftele, cei mici le iubesc la cuptor, caarnati, sarmale
foarte utila aceeastă mașină pentru carnați
Mașină de tocat carne m-ar ajuta la tocarea cărnii pentru prepararea compoziției de ardei umpluți și cârnați iarna 🙂
Chiftele in sos de rosii, sarmale, hamburgerii, dovleciori umpluti cu carne tocata, drob din piept de pui si curcan…..
Masina de tocat e necesara pentru pregatirea carnii pentru ciorba cu perisoare, sarmalute si ardei umpluti si, desigur, delicioasele parjolute moldovenesti 🙂
Sarmalele, ardei umplutu, piftelute, lasagnia
carnaciori picanti cu rozmarin!
Pasta de mici,chiftele,sarmale.
M as bucura din suflet sa câștig aceasta mașină,de sărbători când tai porcul trebuie sa dau carnea prin mașină de tocat pt sarmale și perișoare, însă am o masina de tocat veche, care trebuie sa dau la.manivela, este un chin…sper sa câștig aceasta mașină pt a mi ușura munca
clar sarmalutele, si chiftelutele si evident carnatii de casa si hamburgerii
sarmale, musaca, ardei umpluti
As avea nevoue pentru gemul de prune pe care imi place sa il folosesc ca umplutura la clatite.
As avea nevoie pentru chiftele,sarmale,paste,tarte cu carne tocata,musaca
Chiar mi-ar fi de folos aceasta mașină de tocat ca soțul meu e înnebunit după cârnăciori si ori de cate ori dorește trebuie sai fac, alte rețete care le fac des sunt sarmale, musaca , pârjoale
Imi doresc foarte mult masina pentru a-mi usura munca in bucatarie.Astfel pot prepara mai usor carnatii,toc carnea pentru chiftele si bineinteles pentru sarmalute care sunt preferatele familiei.
Oooo ,folosesc carne tocata la chiftele, perisoare si musaca. Sarmalele nu sunt chiar prefeferatele mele.
Retele mele preferate sunt:sarmale, cârnați,chiftele.
Cărați,sarmale ,ardei umpluți
Noi pregatim multi carnati,multe sarmalute si multaaa lasagna.Un premiu util!
Am nevoie de masina de tocat pentru prepararea sarmalelor , chiftelutelor si carnatilor de casa.
Sarmale ca la mama acasă; cârnați de casa
Pentru cârnați în decembrie o voi folosi. Și la carne pentru tocat o s-o mai folosesc în restul anului!
Sarmale, carnati, paste cu carne tocata, chiftelute etc
sarmale,parjoale,lasagna
Mama mea este fan chiftele ,am deja Heiner masina de tocat pe care nu o mai poate folosi pt ca s- a stricat o garnitura ceva si nu am de unde sa o cumpar . asa caaaa imi doresc aceasta masina de tocat sa fac chiftelele preferate ake mamei
Sararmale, musaca , chiftele
Piftelele, ardeii umpluti, sarmalutele, canelloni cu carne!
In primul rind pentru sarmale si ardei umpluti,apoi pentru piftele!
Lasagna, sarmale si chiftelute in sos.
Sarmale, ardei umpluti
Sarmale,chiftele,musaca cu carne
Chiftele si musaca
Carnati, sarmale si chftele.
Chili con carne! Plus musaca, normal, și chifteluțe, dar chili con carne e preferatul
Perisoare din carne de pui pentru puiul meu, perisoare din carne de porc, sarmale, carnati, caltabos, toba, lebar, cremvursti de casa. Mi-ar fi de mare ajutor pentru ca sunt in criza de timp pereu…
Masina de tocat imi este utila la prepararea traditionalelor sarmale,carnatilor de casa , tobei ,ardeilor umpluti,chiftelutelor dar si a bulionului.
Chiftele,sarmale ,carnati de casa
Chiftele, sarmale, carnati
CARNATI
Pentru sarmale,chiftele,carnati.deja imi ploua in gura
As folosi masina de tocat carne pentru chiftele,perisoare,carnati,legume pentru a prepara bunatati
Carnati,chiftele,parjoale.
Pentru carnati,pentu chiftele,caltabos.
Daca este vorba de reteta preferata… fara indoiala ardeii umpluti ocupa primul loc, insa pe langa acestia foarte des o sa o folosesc la chiftelute si ciorba de perisoare in cazul in care se intampla sa am noroc
Ciorba de perisoare, chiftele, sarmale
Ciorba de perișoare, chiftele, ardei umpluți. Mi-ar fi de mare folos aceasta mașina de tocat deoarece nu am încredere în carnea gata tocata de la hypermarket și prefer sa cumpăr carne macra și sa o toc manual cu doua cuțite simultan. Acest lucru este posibil doar în cazul cărnii de pui. Pentru cea de porc trebuie sa merg la măcelărie acolo unde exista mașina de tocat. Ar fi ideal sa o pot toca acasă!
Sarmale, carnati, musaca, chiftele
Pt sarmale, ardei umpluti si minunatele chiftelute…preferatele baietelului meu!
preparatele mele preferate la care am nevoie de masina de tocat: sarmale, piftelute, perisoare, carnati, galbasi si lebarul
Sarmale
Eu nu am voie sa mananc cu sare si sunt nevoita sa imi prepar carnati, micii dar mai pregatesc si ardei umpluti,sarmalute,piftele…
In fiecare casă o maşină de tocat carne ! Motto-ul meu pentru preparate gustoase si arătoase . Gustoase pentru că imi aleg carnea in functie de preparat si mi-o toc singură, arătoase pentru că în preparatul meu va fi doar carne, nu zgârciuri,pielițe si grasime.
Mmmm, prima rețetă va fi cea de sarmale. Fierb o mamaliguța lângă, smantanica si ardei iute.
Apoi o ciorbă de perişoare. Perişoare fine şi bune de tot.
Spaghete cu carne tocată, preferata băieților mei. Da,da, voi recupera tot ce-am pierdut decând masina mea de tocat carne s-a stricat.
Buna, s-ar putea sa-ti fac pofta,dar ma risc 🙂
Pai ..in primul rand as folosi-o la tocat carnea pentru sarmalute,chiftele si carnati…deocamdata doar atatea stiu sa fac..sunt noua intre ale bucatariei 😀
Tocat carnea pentru sarmale,carnat,mici,la sarmale ne trebuie si bulion asa ca o folosim si la tocat rosii!
As folosi masina de tocat pentru a prepara : carnati de casa , sarmalute , parjoale , cighir , drob si chiar as mai face ceva zarzavat pentru iarna . Inca sunt preturi bune in piete .
Am nevoie in special iarna la pregatirea preparatelor din carne de porc ;carnati ,chiftele ,carne tocata pentru perisoare ,ardei umpluti .
As folosi masina de tocat carnea pt prepararea carnatilor, sarmalelor, perisoarelor si a micilor facuti in casa.
Sarmale, musaca, chiftele, ciorba de perisoare, carnatii facuti de Craciun, ardei umpluti.
Pentru sarmale,chiftele,carnat,drob.
As folosi masina de tocat carne pentru a face sarmale,bors de perisoare,chiftele,carnati…
Pai tot vine Crăciunul nu?tăiem porcul,facem cârnați… tobă… caltaboș…sarmale….vorbită de perișoare…. Chiar as avea nevoie de o astfel de mașină de tocat acasă…
Pentru sarmalute, chiftelute, perisoare….
In mod sigur as avea nevoie de ea la sarmale, preferatele noastre!
Pentru sarmale si chiftelute bune din carne de vita!
Aceasta masina de tocat imi este de folosinta foarte mult pentru:carnati, drob, chiftele, sarmale, ardei umpluti , caltabosi, leber si rosii pentru bulion
Sarmalute
Sarmale, lasagna si chiftele
Buna, pana la mancaruri gustoase e sezonul de sucuri de rosii , bulion si nelipsita zacusca, apoi vine taiatul porcului si multe predatiri traditionale.
carnati
sarmalute in fo de varza,carnati moldoenesti, parjoale moldovenesti.
sarmalute, chiftelute
chiftelute marinate, carnati, sarmale
Mi-aș dori aceasta masina de tocat pentru a pregăti , toca carnea pentru cârnații de Crăciun și sarmale
Sarmalute, piftelute, perisoare pentru ciorbita, musaca, vinete manastiresti umplute, sos pentru spaghete, placinta cu carne tocata, carnati de casa, lasagna, zacusca de peste și cam toate cele scrise anteruior, dar din peste (multumesc tanti Anfisa pentru retete)… O bunatate !!!! Doar sunt moldoveanca gospodina, nu?…
Chiftele, sarmale, ardei umpluti.
Sarmale , chiftele, carnati
sarmale si chiftele
fb Mina Hermina
sarmale si carnati
Acest robot m ar ajuta sa pregătesc carnea pentru sărmăluțe, chiftelute, zacusca, carnaciori, …diverse preparate…
Chiftele, sarmale, ardei umpulti, perisoare, carnati, musaca.
Este ideală pentru mine în bucătărie la prepararea carnatilor, sarmale, chifteluțe, ardei umpluți și multe altele.
Chiftele umplute cu ou, zacusca, sarmale.
As face carnati, zarzavat de ciorbe, sarmale, perisoare, musaca.
Sarmalute in foi de varza , Musaca de cartofi, Perisoare, Ardei umpluti
Sunt romanca, deci , iubesc sarmaleleee , dar si carnatii de casa !
Ardei umpluți, perișoare, chiftele, cârnați
Ardei umpluti și perișoare
Ardei umpluți, chiftele, perisoare si sarmale
Sarmale, cârnați, perișoare
Sărmăluțe cu carne tocata de porc,chifteluțe ,perișoare,cârnați de casă
woooow, dar cate rețete nu sunt cu carne tocata, mi_e greu să numesc o singură rețetă, de sărbători trebuie carnea tocata pt sărmăluțe și cârnați , caltabosi, familia mea mai prefera musaca, ciorba de perișoare, chifteluțe ….
dar mașină de tocat se mai multe folosi și la tocat legume 😉
Sarmalute si parjoale
Chiftele,sarmale si bineînțeles nelipsiti cârnați pe care ii facem de sărbători si drob
Sarmalute cu carne de porc si chiftelute
Chiftelute, perisoare, sarmale, ardei umpluti, carnati.
Imi doresc aceasta masina de tocat pentru prepararea :sarmalelor,perisoarelor,carnatilor,bulionului,sper sa am putin noroc
Deobicei imi place sa petrec timp in bucatarie, dar mai ales la final, cand imi vine sotul acasa si imi spune ca ii place ce am gatit. De obicei lui ii plac ardeii umpluti, ceorba de perisoare, musaca, chiftele sarmale. Etc.
sarmale
Chiar duc lipsa de o masina de tocat carne.
As folosi o la tocat carne, maruntit nuci, si chiar legumele pentru pregătirile de iarnă.
As face sarmalele tradiționale, chiftelute cu sos, ciorbita de perisoare, si o prăjiturică cu glazura de nuci. ❤
Perisoare, carnati, sarmalute, chiftele
Aceasta masina de tocat merge de minune la prepararea carnii pt ardei umpluti si perisoare.
Sarmale, chiftelute, carnati, etc.
Sarmale
Chiftelute, carnati, sarmale, bulion.
Perisoare, chiftele, sarmale
As avea nevoie de aceasta masina de carne la prepararea urmatoarelor retete: burgeri de casa, ciorba de perisoare,chiftelute marinate, sarmale in foi de vita/varza, musaka , paste bolognese, carnati si ardei umpluti…numai delicii culinare, unde o masina de tocat profesionala ar usura munca oricarui/ei bucatar/bucatareasa.,inclusiv a mea 😉
Carnati taranesti,sarmale,perisoare.
As face Scotch eggs – oua invelite in carne tocata si musaca cu carne tocata si vinete.
As avea nevoie de masina de carne la prepararea carnii pentru carnati ,chiftele ,sarmale , ardei umpluti
Chiftele , carnati , sarmale .
Zacusca de peste, carnati de casa, chiftele de peste
Imi trebui masina de tocat ,pentru a prepara ,perisoare,chiftelute ,lebar,carnati,musaca ,sarmale ,ardei umpluti
sarmale, carnati, musaca, chiftele
Sarmale,carnati.
Carnati- bineinteles si carne tocata pentru chiftelute
carnati, sarmale, drob, chiftele, perisoare, musaca, ardei umpluti, …
Ardei umpluți, chiftele, sarmale
Imi place să gătesc lazania cu carne tocată, musaca, cârnați,sarmale, clătite cu carne, perișoare în suc de roșii etc
Pentru tot felel de preparate unde se foloseste carne tocata:sarmale;chiftele;perisoare,musaca,ardei impluti,dovlecel umplut,gulii umplute.
Ciorba de perisoare, ardei umpluti, chiftele
Sarmale, carnati, chiftele
Sarmale,spaghiete cu carne,carnati,caltabos,chiftele
SARMALE ,SUBEREC , CARNATII
Sarmale,carnati,perisoare,zacusca ,.
SARMALE,,PERISOARE,CARNATI,CHIFTELE,ARDEI UMPLUTI
Chiftele,carnati,perisoare
sarmale, carnati de casa si chiftele 🙂
Aceasta minunata mașină mi-ar fi de folos în primul rand la carnea tocata pentru sarmale și chifteluțe, dar și pt.bulion,cârnații, cartabos și toba
Pt a toca carnea pt carnati,piftele,pentru a toca zarzavatul de pus pe iarna
Sarmalute,carnati,chiftele
Lasagna, spaghete cu sos Bolognese, sarmale.
chiftele, perisoare, musaca, ardei umpluti , sarmale , carnati , drob
Pentru tocat carnea pe care o intrebuintam la toate retetele cu carne tocata .
Sarmale, chiftele de carne si chiftele de legume
Piftele, perisoare, mici, sarmale, lasagna, ardei umpliti, musaca, carnati, caltabosi, spagheti cu carne, drob.
Sarmale, perișoare, cirnati
Sarmale, chiftele si ciorba de perisoare.
Sarmale,paste bologneze
Sarmale, ardei umpluti, carnati, chiftelute, dovlecei umpluti.
pentru prepararea chiftelelor, sarmalelor, caltabosilor.
Sărmăluțe, cârnați, chiftele
Musaca de vinete , sarmale , chiftelute si multe alte preparate delicioase !
ardei umpluti si sarmale
sarmale, ardei umpluti
Sarmalute in foi de varza , musaca de cartofi, perisoare
La chiftele si carnati 🙂
carnati, ciorba de perisoare, chisca
carnati
Chiftelute.sarmale.carnati de casa si pateu de casa.ardei umpluti
Sărmăluțe, cârnați,ardei umpluți,musaca
Chiftelute cu sos, sărmăluțe, ardei umpluți si ciorba cu perisoare, toată familia le adora.
Sărmăluțe, cârnați, ardei umpluți.
carnatii de casa
Carnati,chiftele,parjoale.
pentru chiftele, perisoare, carnati
sarmale si ardei umpluti
Sărmăluțe,chiftelute si musaca.
Sarmale, ardei umpluti, chiftele, musaca!
perisoare, mici, sarmale
Carnati,chiftelute,ardei umplut si delicioasele sarmalute.
pt a pregati carnea pentru chiftele si sarmale
Sarmale,cârnați,chiftelute♡♡♡
Mancarea preferata: musaca
Ardei umplut, preferatii mei, sarmale, chiftele…!
Chiftele,carnati, perisoare.
Sarmale, chifteluțe, cârnați și multe altele. O mașină super utilă.
In ordinea preferintelor retetele mele preferate la care am nevoie de masina de tocat sunt: sarmale, chiftele, musaca, ardei umpluti.
Retele mele preferate la care folosesc masina de tocat sunt sarmale ,ardei umpluti ,chiftelute si spaghete Bolognese
sarmale
Aceasta masina de tocat mi-ar fii necesara pentru pregatirea celor mai gustoase retete de arde umplut, sarmale, chiftele, musaca si carnati de casa.
Sunt fan sarmale si ardei umpluti, deci pentru ele mi-ar fi utila.
Retetele mele preferate sunt zacusca,carnatii,cartabosii,chiftele,sarmale,perisoare,ardei umpluti,bolonese,etc.
Retetele mele preferate la care am nevoie de masina de tocat sunt sarmalele, ardei umpluti si carnatii.
O masina de tocat minunata pentru tocat carne. Din aceasta carne putem face chiftele, sarmale, umplutura pt paste bolognese, ardei umplut, carnaciori. Multumesc.
Fara doar si poate…sarmaleeee!Dar facem si carnaciori,chiftelute..de toate cand avem pofta si chef de gatit!
Cârnati de casa , chiftele , sarmale si perisorele
Mai multe retete necesita masina te tocat: pentru chiftelute, perisoare, sarmale, musaca, ardei si rosii umplute, drob, caltabosi si carnati de casa.
Lahmacun, chiftelele, ardei si dovlecei umpluti, kebab de oaie
Sarmale, chiftele, pastă de tomate, suc de roșii,.
Sarmale , cârnați , chiftele, drob…..
Mi-ar fi de mare ajutor pentru tocarea carnii pentru sarmale
chiftelute, sarmalute, mici la gratar sau la grill
Chiftele si carnati.
Pentru perisoare,carnati,sarmale,chiftele si alte bunatati
Sarmale, chiftelute, ardei umplut, musaca, lasagna, carnat, perisoare.
Sarmale, chiftelute, ciorba de perisoare/ardei umplut, cârnați de casa, drob, pt.bulion.
Chiftelute din piept de pui cu ciuperci
Chiftelute la cuptor Se amesteca urmatoarele: ● 2 cartofi
● 2-3 morcovi
● 4-5 catei usturoi, zdrobiti
● 1 ceapa, tocata marunt
● 500 g carne tocata
● 2 oua
● 1 lingura pesmet
● 1 legatura patrunjel verde, tocat marunt
● sare
● piper, proaspat macinat . Se formeaza mici bilute, se aseaza pe foia de copt si se lasa la cuptor cam 30-40minute
Trandafir din carne Reteta : 800 g carne tocata – 1 ceapa – 2 oua + 2 galbenusuri pentru uns – 7 linguri lapte – 150 g cascaval – 150 g telemea – 2 linguri pasta rosii (1rosie) – 6 linguri ulei – 300 g faina – 1 praf de copt – patrunjel – piper – cimbru Amesteci branza cu laptele si uleiul. Adaugi faina si praful de copt peste compozitia de branza. Intizi aluatul intr-o foaie subtire, peste care intinzi carnea tocata ce a fost amestecata cu ceapa taiata marunt, cascavalul ras, ouale batute, piper, cimbru si pasta de rosii. Formezi o rulada pe care o tai in cateva bucati egale (depinde cum ai tava de larga). Ungi cu galbenus si lasi in cuptorul preincalzit la 180 C pentru aproximativ 40-50 minute.
Mi-ar fi de mare ajutor pentru a face cârnați de casa, chiftelute si sărmăluțe va multumesc.
Voi folosi mașina de tocat pentru delicioasele rețete: sarmale, ardei umplut, lasagna, cârnați, chiftele, perişoare, musaca
Ardei umplut,chifteluțe,curbați,sărmăluțe,mici
Sarmalute cu carne de vita combinata cu porc
Carnaciori de casa
Ardei umpluti
chiftelute
ardei umpluți
As folosi.o pentru sarmale, ardei umpluti, vinete umplute, cârnați de casa, chiar si pentru zarzabatul la borcan pentru ciorba pe timpul iernii
Carnea tocata o folosim la sarmalute, pelimeni cu carne , vareniki, perisoare ! E ideala in gospodarie si de mare ajutor !
Pentru sarmalute in foi de vita !
Preferatele mele , sarmalute in foi de vita
De abia astept sa vina Craciunul pentru a savura carnatii de casa pregatiti de mama !
carnati si sarmale
musaca de cartofi cu carne tocata, un deliciu
Musaca, chiftele, arsei umpluti, carnati, caltabosi, perisoare, sarmale
ardei umpluti
piftele cu sos
sarmalutele sunt pe primul loc in topul preferintelor mele
sarmalute, ardei umpluti
Carnati- bineinteles si carne tocata pentru chiftelute, ardei umpluti si delicioase sarmalute.
ciorba de perisoare
dovlecei umpluti
Retetele preferate sunt: tarta cu carne si sarmalute.
chiftelute, dovlecei umpluti, perisoare cu sos
As folosi o pentru a pregăti carnea pentru sărmăluțe, ardei umpluți, chiftelute si perisoare.
Musaca, perisoare, sarmale, chiftele, carnati si suc de rosii .
Sarmale, carnati, caltabos, chiftele
bulion
ardei umpluti perisoare si sarmale
Chiftele, sarmale, sos bolognese si lasagna
Sarmale, chiftele.
Carnati , sarmale , chiftele
Mi -ar prinde tare bine aceasta masina pentru a prepara mai des musaca si Placinta ciobanului (the shepherd ‘s pie )
Chiftelute in sos marinat si sarmale.
carnati, ardei umpliti, sarmale
sarmale, carnati, musaca, chiftele..mmm
as folosi-o la tocat carnea pentru sarmalute,chiftele si carnati
Sărmăluțe, cârnați, chifteluțe.
musaca,ardei umpluti,dovlecei umpluti,rosii umplute,sarmale in foui de vita sau de varza,chiftele cu sos,perisoare pentru cirbita
pentru prepararea chiftelelor, sarmalelor
Roșii umplute cu piept de curcan
pentru a face cârnați de casa, chiftelute si sărmăluțe
sarmale si chiftele
chiftelute
Vai, dar cat ne mai plac chiftelutele in sos cu spaghete, lasagna, musaca !! Pentru minunatiile astea as avea nevoie de masina de tocat carne:)
chiftelute, sarmalute
Pentru chiftele, ciorba de perisoare, paste cu sos din carne tocata, sarmale.
carnati
Cu masina de rocat,
Am multe de preparat,
Carnita o toc usor,
Si ma apuc de gatit cu spor
Sarmalute si chiftele
Carnaciori si bolognese,
Musca si mititei,
Perisoare cate vrei,
Si tot felul de bucate,
Cu masina de tocat le voi face pe toate!
rosii umplute
sarmaluteleee
Sarmale, chiftelute, ciorba de perisoare/ardei umplut, cârnați de casa, drob, pt.bulion.
rulada cu carne
sarmale, carnati de oaie, ardei umpluti
Cioba de perisoare, dovlecei umpluti, musaca de cartofi
In mode cert, sarmalele si ardeii umpluti, urmare de ciorba de perisoare si de babicum pe care il pregatim in gospodaria proprie, bio 🙂
Musaca pentru mine, sarmale pentru sot si ciorba de perisoare pentru copii
Am nevoie de masina de tocat carne pentru a pregati ciorba de perisoare,musaca,chiftele,ardei umpluti sau carnati !!
Sarmale, mezeluri de porc, cârnat
Preferatele mele , sarmalute in foi de vita
sarmale, chiftelute
ciorba de perisoare,musaca si chiftelute delicioase
ardeii umpluti, sarmalutele..yamoooo
dovlecei umpluti, musaca de cartofi
Sarmale,chiftelute
Musaca pentru mine, sarmale pentru sot si ciorba de perisoare pt familie
Rețetele mele preferate la care ami nevoie de mașina de tocat sunt:
Chiftele, ardei umplut, sarmale, ciorba de perisoara
musaca si chiftelute delicioase ..recunosc, sunt depedenta!!!
dovlecei umpluti, musaca de cartofi
cârnați, chifteluțe.
Sarmalele și cârnații de casă.
sarmale, ciorba de perisoar
Sarmale,chiftelute
sarmalutele
chifteluțe
chifteluțe
Sarmale,chiftelute
sarmalutele
dovlecei umpluti, musaca de cartofi
dovlecei umpluti, musaca de cartofi
chiftelute, carnati de casă
Perișoare, chiftele , carnati
Chiftelute ,sarmale ,ardei umpluti
chiftelute marinate, de care as face si de 5 ori pe saptamana, daca ar fi dupa mancaciosii mei 😉
Sarmale, carnati de casa, chiftele, musaca, placinta cu carne.
carnati si sarmalute
sarmalute de porc
Sarmale, cârnați, vinete, ardei !
carnatu
Sarmalute, chiftelute
SARMALE,, CÂRNAȚI, CHIFTELE.
Sarmale,chiftelute
Sarmale,chiftelute
As face carnati!
Musaca
Chiftele, ardei umplut, sarmale
chiftelute, carnati de casă
Cârnați afumați, sarmale în foi de viță, ardei umpluți, chiftele marinate, musaca.
Sarmale, carnati de casa, chiftele, musaca
As avea nevoie pentru chiftele,sarmale,paste,musaca
Pentru sarmale, chiftele, ardei umpluti, carnati, rulade.
Sarmale, cârnați, vinete, ardei
ardei umplut, cârnați de casa
carnati si sarmalute
Sarmaleeee, mezeluri de porc, cârnati
Sarmale, cârnați, vinete, ardei
chiftelute
Perișoare, chiftele , carnati
Lasagna, ardei umpluti, carnati, sarmale, chiftele
sarmale,chiftele si carnati
Chiftelute,sarmale si carnati
carnatii de casa, care sunt preferatii mei si chiftele
Cu mașina de tocat carne se fac multe…rețetele mele preferate sunt: musaca de cartofi cu carne, chifteluțe marinate cu piure de cartofi și paste Bolonese cu carne tocată și sos de roșii!
Carnati, sarmale, chiftele, perisoare si multe altele.
Reteta mea preferata este de ardei si rosii umplute cu carne tocata si orez…dar imi place sa prepar si sarmalute sau lasagna.
Tochitura din carne date la masina, carnaciori si mamaliguta cu branza, ceapa rosie si-o tuica inainte…
sarmale,ciorba de perisoare.
carnati
sarmalute si carnati
sarmaluta in foi de vita
Sarmale.piftele, drob, perisoare
Sarmale, chiftelute si musaca.
Nouă ne plac sarmalele și ciorba de perișoare.
Varza a la Cluj, Ardei umpluti si chftelute in sos marinat.
Lasagna ssi musaca
Carnati, ciorba de perisoare, sarmale, chiftele.
Lasagne, chiftelute de oice fel si musaca.
Cârnați!
Burgeri
Super concurs.
De mare ajutor masina de tocat carne.Preparatele cu carne tocata sunt multe.
Eu o folosesc in special la prepararea retetelor de sarmale,carnati,rulade aperitiv,chiftelute,pate.
Dar mai sunt multe altele.
sarmale,chiftele, carnati,corba perisoare,ardei umplut……
Carnati,
As avea nevoie de masina pentru a pregati sarmale cu bucati de slana deasupra, bors de perisoare, parjoale cu sos si alte bunataturi din carne tocata. Multumesc ^^
Cârnați de casă. Sumt nelipsiti de Craciun.
Chiftele, carnati de casa , sarmale.
Buna, cel mai mult avem nevoie la carnati, cantitatea de carne e mare si necesita multa munca 🙂
Sarmale, carnati, chiftelute, ardei umpluti sunt putine din retetele la care as putea folosi masina.
As folosi masina de tocat pentru carne de sarmale ,chiftelute si perisoare dar si pentru suc de rosii.
Hahaha! Carnatii de casa, clar.
Sarmaleeeeeeeeee
orice reteta cu carne tocata (sarmale, perisoare, musaca etc), dar si multe care au nevoie de legume tocate, unele cu fibra tare
Masina de tocat carne Heinner MG 1500TA-GR ar ideala pentru tocat carnea de carnati,sarmale,mici ,chiflele
Prin burtica bătrânei mele mașină de tocat, au trecut carne de porc, de vită, de curcan- pentru sarmale, cârnați, lasagna, musacale, sau chiftele.
Au trecut bucăți de ardei gras, țelină, păstârnac, gogoșari și roșii pe care le-am pus talmeș-balmeș în pungi și apoi le-am congelat pentru iarnă.
Am folosit-o și încă o mai folosesc, deși e tare bătrână și cam neputincioasă la cei (max) 300W ai ei.
Pentru pasta de mici si a carnatilor:))
Musaca, chiftele si sarmale.
Pentru ardei umpluti,sarmale,chiftele.
Aceasta masina de tocat mi-ar fi de un real folos in pregatirea unor mancaruri traditionale ca: sarmale, ciorba de perisoare, chiftelute, dar si la prepararea carnatilor sau pentru a gati cea mai buna musaca ori lasagna. Yummy…
Sarmale, carnati, CHIFTELE, orice din carne.
sarmale, ciorba de perisoare care este preferata mea, chiftele si micii de casa
Cârnați, Sarmale, chiftele, musca.
Deoarece sarmalele sunt preferatele mele, tocatul carnii intra deci in misiunea mea.
Ardei umpluți, ciorba de perisoare, cârnați de casa, sarmale, chiftele , paste cu carne tocată…, m-as bucura sa o câștig pentru ca am nevoie de o mașină buna de tocat carne.
Drob, carnati, chiftele, pateu
carnea tocata(Porc,vita sau pui) cu aceasta masina o voi folosi ca topping la pizza,precum umplutura la (sarmale,dovlecei,vinete) la delicioase chiftele,perisoare cu care voi face ciorba
Retetele la care folosesc masina de tocat sunt: NICIUNA pentru ca nu am masina de tocat 🙁 Da, o vreau mai ales pentru carnati trandafir.
Lasagne, cannelloni sau dumplings chinezesti fierti la abur.
Paste cu carne si sos de rosii cu verdeturi aromate.
Biftec tartar! Si nu numai!
Pentru carnati si sarmale!!
mi-ar trebui pentru o musaca de vinete
Drob, carnati, chiftele
sarmale, ciorba de perisoare care este preferata mea, chiftele
Ardei umpluți, ciorba de perisoare, cârnați de casa, sarmale
ardei umplut, carnaciori
carnat,chiftele,musaca,sarmale
Sarmale si ciorba de perisoare
Pentru chiftele,musaca,carnati,sarmale
Chiftele, sarmale, perisoare
carnati, mititei, chiftele.
Sarmale , perisoare, hamburgeri.
Retete traditionale cum ar fi cele de carnati , chiftele , sarmale.
carne tocata de porc combinata cu vita pentru sarmale, perisoare, carnatii de casa!!
Mici, carnati.
carnati