O noua zi in Praga

Iata ca a inceput si a doua zi a cursei in Praga. Suntem pregatiti sa exploram un oras superb si speram sa va avem si pe voi alaturi. Echipa verde, din care fac si eu parte a castigat etapa de ieri multuimita voua si speram ca si astazi ne veti sustine.
Ieri ne-ati ghidat pe strazile Pragai si am reusit sa gasim toate indiciile care ne-au trimis pe rand la Turnul cu ceas unde misiunea noastra a fost sa-i incurcam pe turistii care se straduiau sa surprinda cele cateva secunde de spectacol oferite de acesta. 🙂 Probabil aparem in multe din pozele lor 🙂 A doua sarcina a fost sa gasim numarul ghinionist legat de legenda calaretului fara cap. Cu ajutorul vostru am reusit din nou! Apoi, ne-ati ghidat si am gasit statuia care a inspirat personajul Darth Vader. Dupa aceea, ne-ati condus la catedrala care a inspirat castelul din filmul Disney- Frumoasa si Bestia unde conform instructiunilor am cautat si gasit mormântul lui Tycho Brahe. Va multumim!

Astazi ne asteapta o noua provocare. Nu stim incotro ne indreptam. Orice masina de epoca, sau personaj imbracat ciudat pe care il intalnim poate fi un indiciu. Numai voi veti stii, daca ne sustineti cu ajutorul aplicatiei pe Facebook Cursa în Praga iar noi va steptam sa ne sustineti!
Nu uitati! echipa verde e cea mai tare! Ne vedem pe facebook, instagram si tweeter in timpul zilei, iar spre seara dupa ce ne odihnim la un pahar de Staropramen, revin cu povesti si fotografii noi pe blog!

 

One Comment

  1. Cind te intorci #dinpraga, sa faci un tort cu muuuuulte #piscoturi!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*