26 septembrie 2012

Salata de andive cu ton


Aceasta este una din salatele care astepta de ceva vreme sa fie publicata pe blog. Inspirata pe moment de ingredientele pe care le-am avut la indemana, a iesit foarte usoara si gustoasa.


Ingrediente:
2 andive
50 g ton din conserva
50 g porumb fiert
100 ml iaurt light
ceapa verde deshidratata (de la Lidl- produse din saptamana asiatica)
sare, piper dupa gust
o lingura ulei de masline extravirgin
(putin otet)

Am desprins andivele frunza cu frunza si le-am lasat jumatate de ora in apa cu putin otet. In acest fel , ele isi vor pierde acel gust putin amar. Am pastrat cateva frunze mari si frumoase, iar pe restul le-am rupt bucati mici. Am pus bucatelele intr-un vas si le-am amestecat cu porumb, ton, iaurt, ceapa verde si ulei de masline. Am asezonat cu sare si piper.  Am umplut frunzele de andive pe care le-am pastrat cu salata obtinuta. Le-am servit pe un platou simplu.

Pofta buna!



8 comentarii:

  1. wow am ramas fara cuvinte, arata minunat!arta

    RăspundeţiȘtergere
  2. Iar mi-a plouat in gura la o reteta de pe acest blog! :)
    Bestial arata!

    RăspundeţiȘtergere
  3. Cum ajung la supermarket si pun ochii pe andive,prepar salata!:)

    RăspundeţiȘtergere
  4. Arata super, este mai mult decat atractiva pentru mine deoarece trebuie sa iau mese cat mai usoare in fiecare zi.

    RăspundeţiȘtergere
  5. Simplu si gustos !Tare fain arata !
    "...le-am lasat jumatate de ora in apa cu putin otet. In acest fel , ele isi vor pierde acel gust putin amar...."
    Omu'cat traieste invata....!

    RăspundeţiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...