26 septembrie 2012

Salata de andive cu ton


Aceasta este una din salatele care astepta de ceva vreme sa fie publicata pe blog. Inspirata pe moment de ingredientele pe care le-am avut la indemana, a iesit foarte usoara si gustoasa.


Ingrediente:
2 andive
50 g ton din conserva
50 g porumb fiert
100 ml iaurt light
ceapa verde deshidratata (de la Lidl- produse din saptamana asiatica)
sare, piper dupa gust
o lingura ulei de masline extravirgin
(putin otet)

Am desprins andivele frunza cu frunza si le-am lasat jumatate de ora in apa cu putin otet. In acest fel , ele isi vor pierde acel gust putin amar. Am pastrat cateva frunze mari si frumoase, iar pe restul le-am rupt bucati mici. Am pus bucatelele intr-un vas si le-am amestecat cu porumb, ton, iaurt, ceapa verde si ulei de masline. Am asezonat cu sare si piper.  Am umplut frunzele de andive pe care le-am pastrat cu salata obtinuta. Le-am servit pe un platou simplu.

Pofta buna!



8 comentarii:

  1. wow am ramas fara cuvinte, arata minunat!arta

    RăspundeţiȘtergere
  2. Iar mi-a plouat in gura la o reteta de pe acest blog! :)
    Bestial arata!

    RăspundeţiȘtergere
  3. Cum ajung la supermarket si pun ochii pe andive,prepar salata!:)

    RăspundeţiȘtergere
  4. Arata super, este mai mult decat atractiva pentru mine deoarece trebuie sa iau mese cat mai usoare in fiecare zi.

    RăspundeţiȘtergere
  5. Simplu si gustos !Tare fain arata !
    "...le-am lasat jumatate de ora in apa cu putin otet. In acest fel , ele isi vor pierde acel gust putin amar...."
    Omu'cat traieste invata....!

    RăspundeţiȘtergere

Comentariile anonime, tendentioase sau care contin un limbaj neadecvat vor fi moderate.

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumim!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...