20 iulie 2011

Muschiulet de porc cu piersici, la gratar

Photobucket
…si cu salvie prajita, ar fi trebuit sa adaug in titlu, dar ar fi fost prea lung. Nu pot sa va povestesc cat de bine se completeaza piersicile cu salvia. Trebuie sa incercati. Iar toate astea, pe langa un muschiulet de porc  suculent, la gratar… ce mai? Poezie!

Reteta de muschiulet de porc cu piersici , la gratar
Ingrediente:

1 muschiulet de porc

5 piersici (sau mai multe, ca-s tare bune)

o mana de frunze proaspete de salvie (din cultura proprie)

2-3 linguri de ulei de masline

sare si piper dupa gust
Punem gratarul la incins (tigaia grill in acest caz). Intre timp portionam muschiuletul, in felii de 1,5 cm grosime. Piersicile se spala si se taie in jumatate. (se indeparteaza samburele). Punem piersicile cu fata in jos pe gratarul incins si le lasam 2 minute. Apoi le asezam pe o farfurie si punem pe grill feliile de carne. Cate 2 minute pe fiecare parte. Intre timp, intr-o tigaie mica, punem ulei de masline si prajim frunzele de salvie pana devin crocante. Nu mult! Cam 10-15 secunde. Condimentam cu sare si pieper dupa gust! Si gata! In 10 minute (cu tot cu pregatitul ingredientelor) avem o masa delicioasa, dupa care te lingi pe degete… la propriu. Data viitoare fac mai multe piersici.

Pofta buna!

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Un comentariu:

Comentariile anonime, tendentioase sau care contin un limbaj neadecvat vor fi moderate.

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumim!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...