Conopida gratinata

reteta conopida gratinata,conopida la cuptor cu smantana
Ingrediente
conopida
smantana
putin pesmet
putin unt
cascaval
branza telemea
parmezan
sare si piper dupa gust


Conopida se curata de tulpina mai groasa si de frunze si se spala bine. Se imparte in buchetele mici, care se fierb in apa cu sare pana se inmoaie. Se strecoara de apa si se pune in vase de ceramica sau intr-o tava unsa cu unt. Se adauga smantana si branzeturi dupa gustul fiecaruia si in cantitatile pe care le doriti. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Se presara putin pesmet deasupra si se da la cuptor la foc mic intre 15- si 30 de minute in functie de cantitatea pe care ati pus-o in tava.

Pofta buna!

reteta conopida gratinata,conopida la cuptor cu smantana
reteta conopida gratinata,conopida la cuptor cu smantana

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Abonati-va la newsletter-ul nostru și veti primi pe e-mail retete, sfaturi, idei si noutati culinare.

5 Comentarii

  1. minunat! imi place mult conopida, iar gratinata are o savoare deosebita!

  2. Desi conopida nu se numara printre legumele mele preferate, reteta dvs. si mai ales pozele ma fac sa ma mai gandesc pe viitor daca e chiar asa. Cine stie, poate o sa ma razgandesc.

  3. Zazuza , multumesc!

  4. Boabe de Cafea, nici mie nu mi-a placut conopida dintotdeauna, si asta pana nu am gatit-o eu. :)))))

  5. Mmmm nu am mai făcut demult! Mi-ati făcut pofta !!!

Lasă un răspuns