21 martie 2010

Costita de porc la tigaie

Photobucket


Costita de porc, este unul dintre acele feluri de mancare dupa care te lingi pe degete la propriu. Trebuie mancata cu mana obligatoriu, ca altfel nu e buna. :) Am preparat-o foarte rapid, si usor, si am servit-o cu mancare de mazare si cu niste cartofi preparati ca aici, doar ca in loc de marar am pus patrunjel, si am renuntat la lamaie.

Ingrediente:


500 g costita de porc
o lingurita mustar boabe
sare, piper dupa gust
2 linguri ulei floarea soarelui
100 ml bere (optional)
jumatate de cana cu apa
o lingurita sos de soia


Am portionat costita de porc, si am condimentet-o cu sare si piper. Aici sunteti liberi sa va folositi imaginatia si sa mai adaugati si alte condimente care va plac. Am pus-o intr-o tigaie cu uleiul, apa si berea. Am lasat-o la foc mic pentru aproximativ 45 de minute, pana s-a evaporat tot lichidul si carnea a edvenit foarte moale. daca se evapora lichidul si vi se pare ca nu e gata, mai puteti adauga apa. Chiar inainte de a o lua de pe foc, am adaugat sosul de soia. Puteti sa nu folositi ulei daca costita este grasa. a mea a fost degresata.


Pofta buna!




xxxxxxxxxx

6 comentarii:

  1. Great pork ribs! And you used beer! So clever!

    RăspundeţiȘtergere
  2. Familia mea iti multumeste! Azi i-am delectat cu asa ceva. mersi pt reteta.

    RăspundeţiȘtergere
  3. cine spune k nu mananca carne este nebun
    o bunatate te lingi pe gegete si dupa ce te-ai
    saturat tot ai mai lua o bucata

    RăspundeţiȘtergere
  4. Si cu mustarul ce facem?

    RăspundeţiȘtergere

Comentariile anonime, tendentioase sau care contin un limbaj neadecvat vor fi moderate.

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumim!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...