Costita de porc la tigaie

Photobucket
Costita de porc, este unul dintre acele feluri de mancare dupa care te lingi pe degete la propriu. Trebuie mancata cu mana obligatoriu, ca altfel nu e buna. šŸ™‚ Am preparat-o foarte rapid, si usor, si am servit-o cu mancare de mazare si cu niste cartofi preparati ca aici, doar ca in loc de marar am pus patrunjel, si am renuntat la lamaie.

Ingrediente:

500 g costita de porc
o lingurita mustar boabe
sare, piper dupa gust
2 linguri ulei floarea soarelui
100 ml bere (optional)
jumatate de cana cu apa
o lingurita sos de soia

Am portionat costita de porc, si am condimentet-o cu sare si piper. Aici sunteti liberi sa va folositi imaginatia si sa mai adaugati si alte condimente care va plac. Am pus-o intr-o tigaie cu uleiul, apa si berea. Am lasat-o la foc mic pentru aproximativ 45 de minute, pana s-a evaporat tot lichidul si carnea a edvenit foarte moale. daca se evapora lichidul si vi se pare ca nu e gata, mai puteti adauga apa. Chiar inainte de a o lua de pe foc, am adaugat sosul de soia. Puteti sa nu folositi ulei daca costita este grasa. a mea a fost degresata.

Pofta buna!

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Abonati-va la newsletter-ul nostru și veti primi pe e-mail retete, sfaturi, idei si noutati culinare.

6 Comentarii

  1. Great pork ribs! And you used beer! So clever!

  2. Kenny, thank you!

  3. Ce bunatate de mancare!!!

  4. Familia mea iti multumeste! Azi i-am delectat cu asa ceva. mersi pt reteta.

  5. cine spune k nu mananca carne este nebun
    o bunatate te lingi pe gegete si dupa ce te-ai
    saturat tot ai mai lua o bucata

  6. Si cu mustarul ce facem?

Lasă un răspuns