Piept de pui la gratar

Pieptul de pui la gratar este o reteta foarte usor de gatit, fara pic de grasime. De asemenea, este o reteta fara gluten. Se poate prepara foarte bine pe grill-pan, asa cum am facut eu, sau si mai bine pe gratarul cu carbuni.

Preparat corespunzator, el va fi moale si fraged. Se poate condimenta cu tot ceea ce doriti si se poate servi cu o gramada de garnituri
Ingrediente:
piept de pui ,
sare, piper dupa gust
10 gr de unt pentru asezonat
 
Pieptul de pui se taie fille. Se bate pentru a rupe fibra. Se condimenteaza dupa gust. Se aseaza pe gratarul incins. Nu se foloseste ulei sau unt pentru prajit. Daca gratarul este suficient de incins, carnea nu se va lipi.
Daca respectati timpul de preparare, nu veti obtine un piept de pui tare si atos.
Se lasa maxim 2 minute pe o parte si maxim 1 minut. pe cealalta parte. In acest fel veti obtine o carne moale si zemoasa. Dupa ce carnea a fost luata de pe foc se poate asezona cu putin unt.

2 Comments

  1. E foarte bun… Pe langa sare si piper, eu mai adaug si usturoi.

  2. remusaurelian

    reteta asta are n alternative.se paote folosi feliat in salata de pui cu salata verde dresing de care va place crutoane de paine integrala cuburi.azi am gatit carnea in tigaie tefal sau delimano egal, feliata cu un pic ulei de masline dupa ce incingi bine carnea adaugi ghibit pudra menta uscata cimbru la fel,chilli boia sau sos la alegere,se arunca in sus la foc iute ca in woock apoi opriti focul puneti capac.salata verde pat suporta capere,susan naut ceapa verde coapta felii mari,etc adaugi carnea si un dresing preferat.nu uita sa echilibrezi cu lamaie verde sau cele mari in coaje groasa,fac diferenta.pofta mare

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*