06 ianuarie 2010

Piept de pui la gratar



caprese,piept de pui chicken brests

Pieptul de pui la gratar este o reteta foarte usor de gatit, fara pic de grasime. De asemenea, este o reteta fara gluten. Se poate prepara foarte bine pe grill-pan, asa cum am facut eu, sau si mai bine pe gratarul cu carbuni.
Preparat corespunzator, el va fi moale si fraged. Se poate condimenta cu tot ceea ce doriti si se poate servi cu o gramada de garnituri
Ingrediente:
piept de pui ,
sare, piper dupa gust
10 gr de unt pentru asezonat

Pieptul de pui se taie fille. Se bate pentru a rupe fibra. Se condimenteaza dupa gust. Se aseaza pe gratarul incins. Nu se foloseste ulei sau unt pentru prajit. Daca gratarul este suficient de incins, carnea nu se va lipi.
Daca respecatti timpul de preparare, nu veti obtine un piept de pui tare si atos.
Se lasa maxim 2 minute pe o parte si maxim 1 minut. pe cealalta parte. In acest fel veti obtine o carne moale si zemoasa. Dupa ce carnea a fost luata de pe foc se poate asezona cu putin unt.


caprese,piept de pui chicken brests

caprese,piept de pui chicken brests

Un comentariu:

  1. E foarte bun... Pe langa sare si piper, eu mai adaug si usturoi.

    RăspundeţiȘtergere

Comentariile anonime, tendentioase sau care contin un limbaj neadecvat vor fi moderate.

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumim!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...