Pui la cuptor umplut cu ciuperci si legume

Photobucket

Ingrediente

  • un pui intreg,
  • ciuperci champignon,
  • morcovi,
  • ceapa rosie,
  • rosii cherry,
  • ardei,
  • putin cimbrisor,
  • sare, piper,
  • putina apa.

Directions

  1. Puiul se condimenteaza in interior si exterior cu sare si piper. Se umple cu legumele curatate, spalate si taiate. Ce nu incape se pune pe langa. 
  2. Se pune jumatate de cana de apa.
  3. Se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor la foc mediu, timp de doua ore. (puiul a avut aprox. 1,7 kg si la cuptor puiul se tine aprox. 1 h pentru fiecare kg.).
  4. Cand carnea este moale, se scoate folia si se mai lasa 5 minute sa se rumeneasca.

Pofta buna!
Noi l-am servit cu cartofi taranesti si castraveciori murati.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Abonati-va la newsletter-ul nostru și veti primi pe e-mail retete, sfaturi, idei si noutati culinare.

25 Comentarii

  1. mmm bond! I adore the chicken

  2. I want to eat my PC monitor simply by looking at the photos of this beautiful baked chicken^_^

  3. OMG, THis roasted chicken look so good! My mouth literally water to stare at your beautiful photographs.

  4. groaznic de ademenitor puiul tau!

  5. Hello Bucatar Maniac plus alte calitati. Nu cred ca am fost aici deloc. Ma bucur ca mi-am facut timp.
    Poze de exceptie, preparate fel de fel toate aspectoase si delicioase plus o prezentare cu bun gust. Dar acel gratar rustic e ceva, ceva…cu mititeii la iarba verde…! Super super frumos si gustos, deja ma intorc in timp si nostalgia locurilor natale ma cuprinde…!
    Salutari si numai bine; mai vin la masa la tine! hahahahaha…
    Nina din California!

  6. ilcucchiaiodoro, thank you!

  7. KennyT, thank you. I was away these days, and I was very busy, but I will come visit you soon!I do not want to miss any of your posts!

  8. Elra, thank you very, very much!

  9. Alison, multumesc!

  10. Nina, esti invitata mea!

  11. ce apetisant arata, mi s-a facut foame:))

  12. instincte rele ce nis.

  13. Si retetele super,dar si pozele faine:).Felicitari!!Puiul arata yammy.Un weekend placut!

  14. Na, gata! Mai ai? Ca vin! 😛

  15. Hola, una receta riquisima, te ha quedado genial.

    Saludos!!!!

  16. Antzu’ ma bucur ca ti-a placut. Multumesc!

  17. Nevastuica, imi pare bine ca te-am ispitit!

  18. Bucataria-Paradis, iti multumesc foarte mult pentru apreciere!

  19. Laura Laurentiu, ma bucura fiecare comentariu al tau!Multumesc, inca o data!

  20. Arima, thank you!

  21. Acuma bat restul de Copii la rezeta asta si pentru cartofii täränesti ii iau a lui Vecinu.Ti-a jeist perfect. nu uscat total in saft. Professionell.

    Altii mänincä bine si restul ingite in Sec.

    Ciao

  22. Multumesc! da fie-ti mila de copii ca patrez cate o portie si pentru tine! 🙂

  23. FOARTE FRUMOS BLOG IMI PLACE MULT,MULT DE TOT AM DE INVATAT MULTE DE AICI POZE SUPER POTI MANCA CU OCHI E MORTAL BLOG MAI TREC PE AICI MARY DIN SIRIA NUMAI BINE SI PUTERE DE MUNCA SI SANATATE IN CONTINUARE TIE SI FAM .

  24. Anonim

    Super arata puiul am sa-l fac cat de curand!!!!!

Spune-ne parerea ta