21 mai 2009

Pui la cuptor umplut cu ciuperci si legume

Photobucket

Ingrediente: un pui intreg, ciuperci champignon, morcovi, ceapa rosie, rosii cherry, ardei, putin cimbrisor, sare, piper, putina apa.
Puiul se condimenteaza in interior si exterior cu sare si piper. Se umple cu legumele curatate, spalate si taiate. Ce nu incape se pune pe langa. Se pune jumatate de cana de apa. Se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor la foc mediu, timp de doua ore. (puiul a avut aprox. 1,7 kg si la cuptor puiul se tine aprox. 1 h pentru fiecare kg.). Cand carnea este moale, se scoate folia si se mai lasa 5 minute sa se rumeneasca.
Pofta buna!
Noi l-am servit cu cartofi taranesti si castraveciori murati.

Photobucket

Photobucket




Photobucket

24 de comentarii:

  1. I want to eat my PC monitor simply by looking at the photos of this beautiful baked chicken^_^

    RăspundeţiȘtergere
  2. OMG, THis roasted chicken look so good! My mouth literally water to stare at your beautiful photographs.

    RăspundeţiȘtergere
  3. groaznic de ademenitor puiul tau!

    RăspundeţiȘtergere
  4. Hello Bucatar Maniac plus alte calitati. Nu cred ca am fost aici deloc. Ma bucur ca mi-am facut timp.
    Poze de exceptie, preparate fel de fel toate aspectoase si delicioase plus o prezentare cu bun gust. Dar acel gratar rustic e ceva, ceva...cu mititeii la iarba verde...! Super super frumos si gustos, deja ma intorc in timp si nostalgia locurilor natale ma cuprinde...!
    Salutari si numai bine; mai vin la masa la tine! hahahahaha...
    Nina din California!

    RăspundeţiȘtergere
  5. KennyT, thank you. I was away these days, and I was very busy, but I will come visit you soon!I do not want to miss any of your posts!

    RăspundeţiȘtergere
  6. ce apetisant arata, mi s-a facut foame:))

    RăspundeţiȘtergere
  7. Si retetele super,dar si pozele faine:).Felicitari!!Puiul arata yammy.Un weekend placut!

    RăspundeţiȘtergere
  8. Hola, una receta riquisima, te ha quedado genial.

    Saludos!!!!

    RăspundeţiȘtergere
  9. Antzu' ma bucur ca ti-a placut. Multumesc!

    RăspundeţiȘtergere
  10. Nevastuica, imi pare bine ca te-am ispitit!

    RăspundeţiȘtergere
  11. Bucataria-Paradis, iti multumesc foarte mult pentru apreciere!

    RăspundeţiȘtergere
  12. Laura Laurentiu, ma bucura fiecare comentariu al tau!Multumesc, inca o data!

    RăspundeţiȘtergere
  13. Acuma bat restul de Copii la rezeta asta si pentru cartofii täränesti ii iau a lui Vecinu.Ti-a jeist perfect. nu uscat total in saft. Professionell.

    Altii mänincä bine si restul ingite in Sec.

    Ciao

    RăspundeţiȘtergere
  14. Multumesc! da fie-ti mila de copii ca patrez cate o portie si pentru tine! :)

    RăspundeţiȘtergere
  15. FOARTE FRUMOS BLOG IMI PLACE MULT,MULT DE TOT AM DE INVATAT MULTE DE AICI POZE SUPER POTI MANCA CU OCHI E MORTAL BLOG MAI TREC PE AICI MARY DIN SIRIA NUMAI BINE SI PUTERE DE MUNCA SI SANATATE IN CONTINUARE TIE SI FAM .

    RăspundeţiȘtergere
    Răspunsuri
    1. minunate retete,ms mult f bun puiul umplut!

      Ștergere

Comentariile anonime, tendentioase sau care contin un limbaj neadecvat vor fi moderate.

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumim!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...