Caras prajit

Photobucket

Ingrediente

  • caras,
  • sare ,
  • piper,
  • faina

Cum se face

  1. Pestele se curata, se spala si se cresteaza.
  2. Se condimenteaza, se da prin faina si se prajeste pe discul (sau in tigaie) incins in putin ulei.
  3. Se prajeste doua-trei minute pe fiecare parte.

Pofta buna!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Abonati-va la newsletter-ul nostru și veti primi pe e-mail retete, sfaturi, idei si noutati culinare.

19 Comentarii

  1. Hallo Cookingmaster,

    Aratä fein la nebunie si cu Usturoil pe el cred cä nu träit prea mult in stadiul äla. Minunat.
    Intrebare: este si alt nume pentru Caras ? Sorta asta nu o cunsoc si Tanti Google nu a stiut incä sä imi explice.

    Salutäri

  2. Multumesc! Uite eu am gasit pe google: crucian carp (Carassius vulgaris)> daca dai image search s-ar putea sa gasesti goldfish. Da nu e ala. Seamana cu crapul. Imi plac tare mult comentariile tale! Esti tare haios si generos in aprecieri! Multumesc inca odata!

  3. Arata tare bine!

  4. Hallo Herr Kollege,

    Multumesc mult de räspuns. Eu rämin atuncia la Crap cä il cunsoc si mä impac cu el.Si e si mai gräsutä Carnea.
    In Romania se gäsesc multe Sorturi de Peste care noi nu le avem. Peste tot in Lume se gäseste de Exemplu Merluciu ( la noi se zice Merlan )da la noi bate Vintul. Trebuie sä il comanzi in Spezial Magazin.
    Credemä te rog eu sint numai atita de generos in Aprecieri cit Meritä Omul.Eu sint un pic pe Performantä fixat si onorez mult asta. Dacä zic cä implace Bucätäria ta aia inseamnä cä am mult Respect de Lucrul täu.
    Acuma am cäutat Terminus ” haios”si stiu ce inseamnä.
    Nu este Viata noasträ plinä de o Grämadä de Probleme? Eu zic cä putem sä ne o facem toatä Ziua cu cite un pic Glumä si un pic de mincäricä bunä mai frumoasä, sau ??
    Si dealtfel asa e felul meu dau pretenie cu pläcere in speranta cä primesc si eu inapoi. Nu cä asi fii in lipsä totalä, da ce e Omul färä Prieteni.Ca un Copac in Sahara ( säracul s-a uscat acolo deja , da iar fii mers altfel dacä ar fii cunoscut Blogul täu. Ar fii mincat unul sau doi Caras si douä Berici si ar fii fost totul iaräsi in regulä)
    Multe Salutäri din Nürnberg

  5. I love grilled fish with garlic.This looks delicious!

  6. This does look amazing!

  7. Thank you very much for your visit to my blog. As soon – Maura

  8. Fish looks amazing..nice pictures!

  9. doamne,cit de bine arata!si cind stiu ce gust dulce are,+ combinatia cu usturoiul…demential!te felicit!

  10. Elisa, multumesc!

  11. Jacktel, iti multumesc din tot sufletul inca odata, si ai mare dreptate!fara gluma si fara mancare…n-are rost sa mai traim. Si fara prieteni la fel!Comentariile tale ma binedispun si asta conteaza mult pentru mine. Ma bucur ca iti place blogul meu. Si mie imi place mult blogul tau si inca odata felicitari pentru fiica ta, Stefania!

  12. Jubistacha, thank you very much!It was delicious!

  13. Chef Fresco, your apreciation realy means a lot to me!Thank you

  14. Maurina, i like your blog, i will visit you again!

  15. VŽcool thank you!

  16. Alison, multumesc foarte mult. A fost delicios

  17. Imi place asa de mult pestele ca l-as manca si atunci cand este desenat! Dar, am o obiectie, fara sa te superi, te rog. Atunci cand am crestat carasul si l-am prajit, aproape ca nu s-a mai putut manca, pentru ca si-asa multele oase pe care le are, taiate, s-au transformat in "mii" de bucatele de oase. Si eu nu sunt chiar sensibila la oase, adica nu prea ma deranjeaza, dat atunci, aproape ca m-a facut sa-mi promit ca nu mai cumpar caras, desi are una din cele mai dulci carnuri de peste. In rest, iti doresc sanatate si succes si te asigur ca esti sursa mea de inspiratie. Cu drag.

  18. mi-a lasat gura apa reteta ta,ma si apuc sa o pun in practica

  19. CARAS PRAJIT mmmmmmmmmmmm

Spune-ne parerea ta